• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.12.2023

08:10

Srpkinja mu pomutila pamet! Slavni glumac promenio je veru i posvađao se sa roditeljima - nikada je nisu prihvatili (FOTO)

profimedia

Ljubav

Srpkinja mu pomutila pamet! Slavni glumac promenio je veru i posvađao se sa roditeljima - nikada je nisu prihvatili (FOTO)

Podeli vest

Ljubavna priča slavnog holivudskog glumca Kristijana Bejla i Srpkinje Sandre Blažić ima sve elemente filmskog scenarija.

Ljubav Kristijana Bejla i Sandre Blažić počela je krajem devedesetih godina prošlog veka, kada su se upoznali na žurki koju je organizovala glumica Vinona Rajder, čiji je Sandra u to vreme bila asistent.

Sandra je nekadašnja manekenka srpskog porekla, a njena porodica se šezdesetih godina doselila u Ameriku. Starija je od Kristijana četiri godine, a budući da je Sandra pravoslavka, slavni glumac je zbog nje odlučio da promeni veru.

Foto: profimedia

 

Međutim, njegova porodica to nikada nije odobrila, niti je prihvatila Sandru.

Bez obzira na to, Kristijan je ljubav prema svojoj supruzi stavio ispred svega, čak i ispred svoje porodice i nije se pokajao zbog ovog poteza.

Kada je govorio o njoj, jednom prilikom je izjavio:

- Sve u životu dugujem njoj. Ona je posebna i snažna žena.

Kristijan i Sandra su u braku dobili sina Džozefa i ćerku Emelin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija