• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2024

23:20

Ako se tokom intimnosti dešavaju ove 3 stvari, smatrajte se pravim srećnikom!

Shutterstock

Ljubav

Ako se tokom intimnosti dešavaju ove 3 stvari, smatrajte se pravim srećnikom!

Podeli vest

Činjenica je da, ukoliko na polju seksa nešto ne štima, malo koja veza može da opstane. A kako da znate da je seks dobar?

Postoje stvari koje vrlo jasno ukazuju na to da je seks dobar. Pre svega, sam čin doseže vrhunac tek kada oba partnera, bez ustručavanja, mogu maksimalno da uživaju u trenutku.

Ova tri znaka pouzdano pokazuju da imate odličan seks.

Tokom seksa ne brinete za svoj izgled

Vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećanjima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znate da imate savršen seks.

Možete da mu kažete šta tačno želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite da ga usmerite na "pravi put" ili mu tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte da imate savršen seks, piše 24 sata.

Foto: Shutterstock

Nakon seksa ne možete da skinete osmeh s lica

Nakon seksa osećate se opušteno i srećno

Dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali, to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete da skinete osmeh s lica, osećate kako vam telo drhti i ne možete da se oduprete umoru, imate savršen seks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija