• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

15.02.2024

23:20

Ako tvoj dečko radi ovih 6 stvari, znači da još uvek misli na bivšu devojku!

Shutterstock

Ljubav

Ako tvoj dečko radi ovih 6 stvari, znači da još uvek misli na bivšu devojku!

Podeli vest

Ukoliko se trudi da često bude u njenom društvu, to je nešto na šta treba da obratiš pažnju.

Nema sumnje da su ljudi različiti i da će neko brže preboleti staru ljubav, dok će neko drugi duže da pati. 

Međutim, ukoliko nisi sigurna da li tvoj dečko još uvek misli na svoju bivšu, ovo su znaci koji će ti dati odgovor:

1. Fotografije i pokloni

Ukoliko još uvek čuva sve fotografije i poklone koje mu je ona dala, a naročito ukoliko su na vidnom mestu u njegovoj sobi/stanu, sasvim je moguće da je još uvek emocionalno vezan za njih, a samim tim i za nju. 

2. Poređenje

Prirodno je da nekada u razgovoru "iskoči" njeno ime, ali ukoliko te često upoređuje sa svojom bivšom, pa čak i u pozitivnom kontekstu, to baš i nije dobar znak.

Foto: Shutterstock

preljuba

3. Vaši izlasci

Ukoliko te vodi samo na mesta gde je izlazio sa njom, to može biti znak da pokušava da vrati sećanja na prošle dane.

4. Ostali su prijatelji

U redu je da bude u kontaktu sa bivšom, kada je potpuno preboleo, međutim, ukoliko se raskid nedavno desio, a on želi da bude često u njenoj blizini, verovatno traži nešto više od prijateljstva

5. Njena porodica

Nakon raskida, koliko god da su bili bliski, prirodno je i da se udalji od njene porodice. Ne bi trebalo da ide na porodična okupljanja i slavlja, a ukoliko on to radi i ne vidi problem u tome, nije nastavio dalje.

6. Društvene mreže i krug prijatelja

Ako joj često komentariše objave na društvenim mrežama i pošto poto želi da ostane u kontaktu i sa zajedničkim prijateljima, koji su ipak više njeni, to je još jedan znak da tu nisu čista posla.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija