• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.02.2024

15:30

Sedeo je go u kadi, majka ga je ribala četkom! Devojka zatekla momka u šok situaciji, a onda je uradila još bizarniju stvar (VIDEO)

Shutterstock

Ljubav

Sedeo je go u kadi, majka ga je ribala četkom! Devojka zatekla momka u šok situaciji, a onda je uradila još bizarniju stvar (VIDEO)

Podeli vest

Devojka je otkrila kako je jednom prilikom zatekla majku svog dečka (22) kako mu riba leđa u kadi.

@beccacinelli Replying to @summer swisher ♬ original sound - Becca Cinelli

Beka Sineli je užasnula ljude, kada je u svom TikTok videu otkrila kako je jednom ušla u kupatilo i tamo zatekla svog dečka i njegovu mamu kako mu pere leđa.

- Trenutno razmišljam o vremenu kada sam ostala s dečkom u vezi, čak i nakon što sam videla njegovu mamu kako ga kupa u kadi - rekla je Beka u videu.

Dodala je da se to dogodilo dok je bila brucoš na fakultetu, dakle s oko 18 godina, a da je on bio 22-godišnjak iz istog grada.

Par je otišao na odmor, blizu njegovih roditelja, pa su malo došli do kuće njegovih roditelja, kako bi se družili.

- Ušla sam u kuću i pitala gde su svi. Bio je muk, dok to nisam upitala više puta. Onda se javila mama koja je rekla: "Gore smo u kupatilu. Dođi gore." Popela sam se stepenicama, ušla u kupatilo i ostala zatečena - prisetila se Beka i dodala:

- Moj tada već odrasli dečko od 22 godine, sedeo je u kadi go i prekrštenih nogu. Voda mu nije bila ni preko nogu. Nije bilo sapuna ni mehurića, ničega. Samo mala krpica, koja pokriva njegov polni organ i mama koja stoji iznad njega s četkom i riba ga - ispričala je.

Foto: freepik

kupanje

Uprkos tome što je bila šokirana kad je to sve videla, njen dečko i njegova mama su joj rekli da uđe, sedne na WC šolju i druži se s njima.

- Tako šokirana sam ušla, sela na WC šolju i razgovarala s njima nekih 30 minuta - rekla je i dodala da je toliko otprilike trajalo ribanje njegovih leđa.

Da stvar bude još gora, njegova mama joj je tada rekla da ga riba barem jednom mesečno, da se stvarno očisti, odnosno da ukloni svu prljavštinu koju on ne može dohvatiti.

- Iskreno bi trebalo da budu u zatvoru. U kojem svetu je to normalno? Možete li zamisliti da su uloge bile obrnute, odnosno da je u pitanju bila ćerka i njen tata - insistirala je Beka.

Iako je prisustvovala toliko šokantnoj situaciji, Beka nije odmah prekinula s dečkom, nego je ostala s njim još šest meseci, pre nego što su okončali svoju vezu.

 - Ovo je najgora veza u mom životu - zaključila je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija