• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2024

14:00

Potrošila 9.000 evra na savetnika za veze, pa smuvala milionera! Otkrila tajnu koju svaka žena želi da zna

Shutterstock

Ljubav

Potrošila 9.000 evra na savetnika za veze, pa smuvala milionera! Otkrila tajnu koju svaka žena želi da zna

Podeli vest

Provela je deceniju u potrazi za "onim pravim", a onda je poslušala savet stručnjaka i osvojila ljubavni džekpot.

Prijateljica tiktokerke Dafne Nunez išla je godinama kod različitih savetnika za veze, ali nijedan njihov savet nije je doveo do uspešne veze. Nakon što je potrošila preko 9.000 evra, konačno je pronašla pravog savetnika koji joj je dao savet koji zaista deluje, piše Your Tango.

Dafnina prijateljica provela je više od decenije u potrazi za "onim pravim", a onda je iskoristila taj savet i sada ju u srećnom braku sa multimilionerom kog voli.

9.00 evra za uspešan dejt

Dafne je savet besplatno podelila na svom TikToku. Ona je, naime, svojim pratiocima otkrila tajnu od 9.000 evra za uspešan dejtPravilo broj jedan za pronalaženje savršenog partnera je da izlazite samo sa muškarcima koji podržavaju vašu žensku energiju.

Objasnila je da su često u svojoj muškoj energiji. Rade dva posla, imaju firme i svaki dan se bore s "ljigavcima", tako da su ceo dan u svojoj muškoj energiji. Ali kada se radi o dejtovima, umesto toga želite nekoga ko vas stavlja u vašu žensku energiju.

Foto: Shuterstock

 

 

Dopustite mu da vas pazi i mazi

Dafne je otkrila i neka pravila kojih morate da se pridržavate kada ste na sastanku sa muškarcem, uključujući da mu dopustite da se pobrine za planiranje dejta, prevoza, izbora restorana, naručivanja hrane, posluživanja hrane, zapravo svega.

Budući da on vodi i preuzima odgovornost tokom sastanka, dopuštate mu da bude u svojoj muškoj energiji.

- Sedite na zadnje sedište i posmatrajte i dopustite mu da vas pazi i mazi. To omogućava muškarcu da se oseća samouvereno i da se pokaže u najboljem svetlu - pojasnila je.

Ona je i sama primenjivala ovo pravilo na dejtovima.

- Verujte mi, dejtovi će vam biti sve bolji i bolji. Ulaznice za najbolja mesta na raznim događanjima, privatni avioni, šta god poželite - rekla je.

Dopuštajući svom partneru da radi stvari umesto vas, poput rezanja hrane, možete da naučite mnogo o njemu i njegovim namerama.

- U početnim fazama jako je važno da vidite sa kakvim muškarcem izlazite - istakla je.

Foto: Shuterstock

 

 

Dva meseca izlazite sa njim jednom nedeljno

Ako vas pita o vašim željama i ograničenjima u ishrani, to je zelena zastavica. Ali ako naruči nešto jeftino i brzo, to je jasan znak da mu nije stalo do vašeg zadovoljstva. Tako možete da saznate da li imate slične ukuse kad je hrana u pitanju.

- Sve su ovo samo mali saveti koji će vam pomoći da shvatite da li je tip sa kojim izlazite idealan za vas. I ne radi se samo o hrani. Radi se o tome kako on uzima u obzir vaše interese - pojasnila je Dafne.

- Ako na prvom sastanku muškarac kaže da želi da vas vidi preko vikenda, čak i ako se slobodni, recite mu da ste nedostupni i umesto toga planirajte nešto za sledeću nedelju. To stvara misteriju i ostavlja ga da razmišlja o vama i želi više - rekla je Dafne.

- Iz sličnog razloga preporučujem da ne dopustite muškarcu da vas prati na društvenim mrežama. Ne želite da on vidi vaše objave, već želite da on sedi kod kuće i pita se šta radite danas, gde ste večeras, da li ste možda sa drugim muškarcem - dodala je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu! Nemanja Starović: Objavljena prepiska kriminalnog klana dokaz
Politika

Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu! Nemanja Starović: Objavljena prepiska kriminalnog klana dokaz

Nemanja Starović član Predsedništva SNS izjavio je danas da prepiska između figura sa samog vrha kriminalnog klana odgovornog za desetine najmonstruoznijih ubistva i kasapljenje ljudi, koja je objavljena u crnogorskim medijima, ukazuje na pretnju ne samo prema predsedniku Vučiću, već i prema članovima njegove porodice.

15.06.2024

17:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nemačka sprečila nove sankcije Rusiji!
Planeta

Nemačka sprečila nove sankcije Rusiji!

Evropska unija nije danas postigla dogovor o 14. paketu sankcija Rusiji, nakon što je Nemačka izrazila rezervu zbog uticaja klauzule o podružnicama i partnerima iz trećih zemalja na nemačku privredu, rekle su evropske diplomate za Rojters.

15.06.2024

13:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20