• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

14.02.2024

08:10

Haos u kući! Otišli na odmor i ostavili psa na čuvanje, a onda dobili snimak koji je zaprepastio sve (FOTO)

TikTok/@herboozytails

Ljubimci

Haos u kući! Otišli na odmor i ostavili psa na čuvanje, a onda dobili snimak koji je zaprepastio sve (FOTO)

Podeli vest

Pas je devojci koja ga je čuvala ostavio živog oposuma u kući.

 

@herboozytails I guess hes not as blind and limpy as he likes to let us think he is 💀 #seniordog #dinkwad #dogmom #travel ♬ original sound - Trinity Lake

 

Opšte je poznato da pojedini ljubimci, a naročito psi, vole da svojim vlasnicima ili ljudima koji su im dragi, s vremena na vreme donose "poklone" u vidu nečega što nađu napolju, poput grančica, listova ili možda čak i njihove igračke. 

Međutim, kada su otišli na odmor i ostavili svog starijeg psa na čuvanje, vlasnici nisu ni slutili da će dobiti ovako nešto. 

Zapravo, osoba koja je čuvala njihovog psa Kupera, koji pritom ima problema sa vidom, poslala im je snimak u kojim ih moli da se ne ljute. 

Kuper je ustvari uneo u kuću ni manje ni više nego oposuma. 

Iako deluje kao da je mrtav, iz komentara se može videti da je životinjica bila živa, samo se namerno nije pomerala, verovatno iz straha i svog odbrambenog mehanizma. 

Kuper je sa druge strane izgledao veoma uzbuđeno i srećno mahao repom. 

- Doneo joj je poklon, to je baš slatko - glasio je jedan od komentara. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija