• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

01.10.2023

11:10

Dženifer Lopez pokazala izvajano telo! Uputila se na jogu, a helanke istakle raskošnu zadnjicu (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Dženifer Lopez pokazala izvajano telo! Uputila se na jogu, a helanke istakle raskošnu zadnjicu (FOTO)

Podeli vest

Glumica i pevačica Dženifer Lopez je oduvek bila poznata po svojim oblinama, koje očigledno neguje i nakon što je napunila 54 godine.

Kada se radi o izgledu, pevačica i glumica Dženifer Lopez dokaz je da godine ne znače mnogo, s obzirom na to da sa 54 godine izgleda podjednako dobro, ako ne i bolje od mnogih mlađih koleginica. 

Ipak, ona ne krije da za njen izgled nije zaslužna samo genetika, već ulaže veliki trud i napor, kako bi što bolje izgledala. 

Nedavno su je paparaci uhvatili na putu ka joga centru, gde se pojavila noseći sportski komplet, koji se sastoji od helanki i kratkog gornjeg dela. 

Nema sumnje da su helanke i te kako istakle njenu zanosnu figuru, a naročito zadnjicu, koja je već godinama unazad njen zaštitni znak. 

Iako je u sportskom izdanju, Dženifer nije propustila priliku da svom stajlingu doda i dozu glamura, pa je tako stavila i velike minđuše, lančiće oko vrata, prsten, ali i sat. 

Evo i kako je izgledala:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija