• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

10:00

Vera Vang ima savet za sve mlade! Čuvena dizajnerka otkriva tajnu savršene haljine za venčanje (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Vera Vang ima savet za sve mlade! Čuvena dizajnerka otkriva tajnu savršene haljine za venčanje (FOTO)

Podeli vest

Ako pomislite na savršenu venčanicu, sigurno odmah imate na umu kreacije koje potpisuje slavna njujorška dizajnerka venčanica Vera Vang.

Modna ikona i dizajnerka, a ujedno i "kraljica venčanica", Vera Vang, kojoj zahvaljujući mladalačkom izgledu niko ne bi dao 74 godine, predstavila je novu kolekciju venčanica pod nazivom "Vera Wang Bride" za 2024. godinu.

Venčanje kao izazov

Ona je otkrila šta bi, prema njenim kriterijumima, trebalo da sadrži jedna savršena venčanica.

 - Svaka mlada zna koliko je izazovno napraviti venčanje sa svim potrebnim detaljima. Prednjačili smo u podsticanju mladi i mladoženja da se izraze, jer je to jedan od najvažnijih trenutaka u njihovim životima. Verovatno supružnici, nakon toliko posla, kroz te dugotrajne događaje žele to da pretoče u najvažnije iskustvo u životu, koje će podeliti sa svojim najdražima -rekla je Vera Vang.

 

 

Svet venčanja počeo je da se menja

Vera kaže da je u vreme kada se ona udavala, pre 35 godina, bilo teško ubediti nekoga da dođe na venčanje. Sada su se stvari promenile.

 - Kada sam ja tek počinjala, radilo se više o kombinovanju verskog obreda sa slavljem sa porodicom i prijateljima. Sada se sve pretvorilo u mini odmor sa svom najbližom i najdražom rodbinom. To je potpuno drugačije iskustvo -  smatra Vera Vang.

 

 

 - Svet venčanja počeo je da se menja pre nekog vremena. Mislim da je prisutan i holivudski uticaj koji dolazi sa crvenog tepiha i zahvatio je i svet venčanja. Ali i žene su se promenile. One se brinu o sebi i ponose se time, a u tome žele da uživaju ​​posebno na dan venčanja za koji su se jako potrudile. Sve se promenilo - venčanje je danas drugačije, mislim da generalno ljudi pokušavaju da slave sa svim svojim voljenima na mnogo načina. Takođe, putovanja su imala veliki uticaj na današnja venčanja - ističe dizajnerka koja je u venčanje unela modu.

Vera Vang je dizajnirala i crne venčanice, a na njene crvene i ružičaste kolekcije raskošnih haljina uticalo je, kako kaže, azijsko tržište.

 

 

Budite svoje i originalne

Za sve buduće neveste dizajnerka ima i nekoliko saveta.

 - Budite otvoreni i svoji. Volite sebe i ne dopustite da vam iko govori ili diktira ko bi trebalo da budete. To je vaš dan. Žena je najlepša kada je samouverena i kad se dobro oseća. Ne samo u haljini, već i među osobama koje je okružuju - poručila je Vera Vang

 

 

Slavna dizajnerka je na kraju dodala:

- Izuzetno je važno da devojci ili ženi ponudite više alternativa i mogućnosti za njen stil, tip građe, izgled... Bitno je kako ona sebe vidi na taj dan. Svako je drugačiji, nismo svi isti... Dakle, najvažnije je da budete fokusirani na mladu i da razmišljate o njoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija