• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2023

20:20

5 vodećih trendova u šminkanju za ovu jesen! Povratak tamnog ruža (FOTO)

Freepik.com

Moda i lepota

5 vodećih trendova u šminkanju za ovu jesen! Povratak tamnog ruža (FOTO)

Podeli vest

Proverite da li ovih pet obaveznih proizvoda za jesen/zimu 2023. imate u svom neseseru za šminku!

Jesen je sa sobom donela mnogo novih modnih, ali i bjuti tendencija. Paleta boja sa naših omiljenih odevnih predmeta preliva se i na mejkap trendove, pa tako polako zaboravljamo jarke letnje boje, a prihvatamo one toplije i dublje nijanse.

Bilo da ste profesionalni mejkap artist ili samo bjuti entuzijasta, za vas smo izdvojili pet najvažnijih proizvoda za šminkanje u predstojećem periodu. Proverite da li ih imate u svom neseseru za šminku.

1. Tamni ruž

Marun (kestenjastomrka), boja šljive, bordo, kao i metalik nijanse - smatrajte ovo IT jesenjim bojama za usne. Eksperimentišite sa mat, polu-mat, pa čak i sjajnom završnicom. Ako nosite ovu smelu nijansu tokom dana, neka ostatak vaše šminke bude što laganiji da ne biste izgledali prešminkano.

 

 

2. Braon maskara

Smeđa maskara, osnova čistog mejkap trenda (clean girl makeup), pruža sve prednosti 'obične' crne maskare, dok istovremeno daje neutralniji i prirodniji izgled. Ona se savršeno stapa sa smeđim nijansama senki za oči, što je idealna kombinacija za hladniji period.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marvel (@marvels.makeup)

 

3. Olovka za oči

Bez obzira na to da li ste grandž devojka/žena ili više volite prirodnu šminku, olovka za oči je osnovni proizvod koji vam je neophodan u jesenjem periodu. Koristite ga da nacrtate tek mali ving da biste dali dubinu vašim očima ili ga blago razmažite za savršen izgled rok zvezde, piše Elle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samio (@samiorenelda)

 

4. Sjaj za usne u boji

Dvehiljadite su se vratile, barem kada je u pitanju aspekat šminkanja usana. Pored klasičnog providnog, sjajevi u različitim sezonskim nijansama odlična su opcija za jesenju šminku. Štaviše, većina formula sjajeva za usne danas sadrži hidratantne sastojke, tako da nisu lepljivi, te su istovremeno i negujuće.

 

 

5. Ružičasto rumenilo

Nekako je i prirodno da sa padom temperature, polako odlažemo bronzere u donje fioke, a vraćamo se nežnim, ženstvenim, ružičastim nijansama rumenila. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija