• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

26.11.2023

12:00

Farmerke, blejzer i čizme na štiklu! Jesenji stil Dženifer Lopez kao modna inspiracija - ovaj detalj je ključan za celu kombinaciju (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Farmerke, blejzer i čizme na štiklu! Jesenji stil Dženifer Lopez kao modna inspiracija - ovaj detalj je ključan za celu kombinaciju (FOTO)

Podeli vest

Dženifer Lopez je u šoping krenula u sjajnom jesenjem autfitu, koji je upotpunila torbom koja se nosi preko ramena.

Nema sumnje da su poznate dame uvek pod lupom javnosti i objektiva paparaca, što ih ne sprečava da se pojavljuju i u ležernijim kombinacijama. 

Dženifer Lopez je nedavno "uhvaćena" kako obavlja kupovinu nameštaja sa svojim suprugom, Benom Aflekom, a ono što upada u oči jeste njen jesenji stil. 

Iako je u pitanju klasična varijanta, Dženifer ju je odlično ukombinovala. Uz džins je obula poluduboke čizme na visoku štiklu, dok se za gornji deo odlučila da bude rolka i blejzer. Cela kombinacija ima bež ton, a ključni detalj jeste "oversajz" torba, koju je nosila preko ramena. 

Kosa podignuta u punđu i sunčane naočare odavale su dodatni utisak opuštenosti. 

Kako se vama dopada?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija