• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

21.12.2023

13:00

Volumen, punđe, talasi! Čuveni frizer Peđa Božić otkriva kakve frizure treba da imate u novogodišnjoj noći (FOTO)

Shutterstock

Moda i lepota

Volumen, punđe, talasi! Čuveni frizer Peđa Božić otkriva kakve frizure treba da imate u novogodišnjoj noći (FOTO)

Podeli vest

Ukoliko još uvek niste odlučile kakvu frizuru da napravite za Novu godinu, saveti Peđe Božića će vam sigurno biti od koristi.

S obzirom na to da se približava novogodišnja noć, verujemo da su mnoge devojke već počele da razmišljaju o tome kakvu bi frizuru mogle da imaju za ovu priliku. 

Foto: Privatna arhiva

Peđa Božić

Bez obzira na to da li ćete biti same svoj majstor ili ćete se prepustiti rukama profesionalaca, čuveni frizer Peža Božić donosi vam nekoliko predloga, koji će vam sigurno biti od koristi:

- Za svečane prilike, a najluđa noć to svakako jeste, preporučujem  popularne "glam up" frizure sa mnogo volumena i to je definitivno moj glavni predlog za ostavljanje utiska. Popularne frizure sa talasastim ili kovrdžavim pramenovima, romantične ili razigrane, savršene su za veče zabave, konfeta, šampanjca i smeha - kaže Peđa i dodaje: 

Foto: Privatna arhiva

Peđa Božić

- Kratke frizure, moderne i elelegantne su takođe u trendu ove sezone. One su najbolji izbor za žene koje žele da izgledaju sveže i energično.

Pravilo "zlatne noći"

- Svaka frizura mora biti usklađena sa odevnom kombinacijom, to je zlatno pravilo "zlatne noći"! Dajte mašti na volju - navodi Peđa i takođe predlaže "neuredan" stil:

- Dodajte malo "messy" stila svojoj frizuri, jer će vam baš to dati razigran i trendovski izgled. Nemojte štedeti ni na ukrasima za kosu i šljokicama, koje su ove godine bukvalno preplavile modnu scenu i kao takve su "must have".

Foto: Privatna arhiva

Peđa Božić

Duga kosa

- Ako imate dužu kosu, možete je skupiti u "messy" punđu ili pletenicu. Ovo su lake frizure, koje su savršene za svaku priliku, pa i novogodišnju - ističe Peđa i zaključuje:

- Najvažnije od svega je redovno održavanje kose kod dobrog frizera! To će vam pomoći da kosa izgleda zdravo i sjajno. I da ponovim, nipošto i nikako ne zaboravite na dodatni sjaj u novogodišnjoj noći! Dodajte glitera ili boje svojoj frizuri, da pojačate dozu glamura.

Želim vam srećnu i uspešnu i svetlucavu, sjajnu Novu godinu!

Foto: Privatna arhiva

Peđa Božić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija