• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2024

12:00

Najšokantnije izdanje na dodeli EMI nagrada! Suki Voterhaus otkrila trudnički stomak u ekstravagantnoj kreaciji (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Najšokantnije izdanje na dodeli EMI nagrada! Suki Voterhaus otkrila trudnički stomak u ekstravagantnoj kreaciji (FOTO)

Podeli vest

Glumica Suki Voterhaus se pojavila na 75. dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu u vatreno crvenoj haljini, koja je akcenat stavila na njen trudnički stomak, a dobar deo tela bio je potpuno otkriven.

U novembru je stigla potvrda da glumica i pevačica Suki Voterhaus i glumac Robert Patinson, zvezda serijala "Twilight", čekaju prvo dete posle pet godina veze.

Suki Voterhaus je na dodeli nagrada EMI  ( ("Primetime Emmy Awards") odlučila da pokaže stomak u poodmakloj trudnoći, pa je obukla crvenu haljinu koja ima zanimljiv gornji deo. On, naime, samo prekriva stomak, dok su leđa potpuno otkrivena. Haljina delimićno otkriva grudi i ima široke bretele.

U pitanju je Valentino kreacija, koja u donjem delu ima široku suknju niskog struka i veliku mašnu na stomaku.

 

Dok neki smatraju da je ovo najbolje dosadašnje modno najbolje izdanje mlade glumice, drugi smatraju da je haljina smešna i da otkriva previše.

 Ipak, činjenica je da se buduća mama našla na listama najbolje odevenih zvanica na dodeli ovogodišnjih EMI nagrada i da je njeno modno izdanje bilo jedno od najkomentarisanijih na ovom događaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija