• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

09:30

Ovo je najlepša Srpkinja koja će nas predstavljati na izboru za Mis sveta: Strani mediji me svrstavaju u prvih 5 (FOTO)

Printscreen Instagram/anjaaa.r

Moda i lepota

Ovo je najlepša Srpkinja koja će nas predstavljati na izboru za Mis sveta: Strani mediji me svrstavaju u prvih 5 (FOTO)

Podeli vest

Anja Radić, Mis Srbije, predstavlja Srbiju na izboru za najlepšu ženu na svetu, "Mis Glam World", koje će se uskoro održati u Indiji.

Mis Srbije, Anja Radić, je u emisiji "150 minuta" na televiziji Prva otkrila kako su izgledale pripreme koje su trajale dve godine i šta sve jedna misica mora da poseduje.

Anja je najpre odgovorila zašto vlada mišljenje da misice nisu mnogo obrazovane:

To zapravo nikada nije bilo tako, ali mogu da kažem da ljudi nisu dovoljno upućeni i onda pričaju o stvarima o kojima možda ne znaju baš najbolje. Mis sveta je najveće i najstarije takmičenje. Mis Srbije pored humanitarnog rada, mora da bude visoko obrazovana i elokventna. Pripreme su trajale dve godine. Sve se odužilo zbog korone, a ja mogu da kažem da mi je upala kašika u med jer sam imala više prilika da učim i radim. Pripreme su zaista jako teške i naporne - rekla je Anja.

Ona je dodala da joj je cilj da smanji stopu vršnjačkog nasilja.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Radic (@anjaaa.r)

 

 - Obilazim škole po celoj Srbiji, držim predavanja deci i radionice koje sam osmislila. Pokušavam da probudim najvažnije vrednosti kao što su empatija, da znaju da je dobro pomoći drugima i biti zahvalan. Mislim da će te vrednosti suzbiti bahatost i neće doći do vršnjačkog nasilja. Obišla sam desetina škola, a kad se vratim sa takmičenja, nastavljamo još jačim tempom - istakla je Anja.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Radic (@anjaaa.r)

 

Ona je još dodala:

 - Oduvek mi je bio san da budem misica. Nisam bila upućena u to šta zapravo jedna misica mora da poseduje. Poželela sam da to budem ja i san mi se ostvario. Govorim engleski tečno, učila sam francuski i ruski, ali nemam toliko samopouzdanja da kažem nešto. Tokom svog mandata, imala sam prilike dosta da putujem i da se susrećem sa raznim jezicima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Radic (@anjaaa.r)

 

Anja je otkrila da veruje da će pobediti na predstojećem takmičenju.

 - U Indiju idem za četiri dana i jako sam uzbuđena. Smatram da ne treba ići sa stavom 'Ja ću pobediti', ali ja jesam takmičarskog duha. Otkako sam pobedila, inostrani mediji su me svrstavali u top 5, top 3 i možda kao pobednicu. Zahvaljujući tome sam sebi postavila velika očekivanja - istakla je Anja Radić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija