• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2024

22:00

Neviđena hemija na ljubavnom sastanku! Internet oduševljen snimkom Breda Pita i Penelope Kruz (VIDEO)

EPA

Moda i lepota

Neviđena hemija na ljubavnom sastanku! Internet oduševljen snimkom Breda Pita i Penelope Kruz (VIDEO)

Podeli vest

Reklamna kampanja za Šanel za jesen i zimu 2024/2025. godine sa Penelope Kruz i Bred Pitom privukao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

U reklamnoj kampanji desio se sastanak kakav skoro niko nije očekivao. Glavni akteri su Penelope Kruz i Bred Pit. Ovaj tandem koji do sada nije bio zajedno u žiži javnosti, zapravo je toliko dobar par u kadru da je kampanja njihovog "susreta" koji traje nešto duže od minuta, napravila pravi bum na internetu. "Želim ovakav dejt", poručuju sa Jutjuba.

Susret je počeo u jednom restoranu, zabeležena je i šetnja plažom, a onda je Penelope Kruz pitala da li ima slobodne sobe... za nju i Breda Pita.

Hemija koju su napravili je neverovatna. Toliko snažna i jedinstvena da ljudi ističu da je ovo najlepši mogući ljubavni susret - čist glamur! Među komentarima dominiraju i rekacije kojima se izražava želja da se glumački duo zajedno nađe na filmskom platnu: "Želim tročasovni film sa Penelope i Bredom".

"Klasa! Oboje", "Lepote", "Obožavam Penelope i Breda", "Bred Pit je i dalje najzgodniji. Ima 60 godina i ovako izgleda? Neverovatno", "Njalepši muškarac u istoriji i o tome se ne raspravlja", "Penelope Kruz je nivo, prirodna lepota i ženstvenost", "Bezvremenska lepota", "Želimo još ovakvih scena", "Hemija je izuzetna", "Penelope Kruz ne stari", bili neki od komentara.

Kampanja inspirisana zlatno erom Holivuda je omaž filmovima šezdesetih godina prošlog veka. Naime, scene iz reklamne kampanje je repliciranje delova filma "A Man and a Woman" iz 1966. Kloda Leluša. Video je snimljen u francuskom odmaralištu gde je Koko Šanel otvorila prvu radnju.

- Snimanje za "Chanel" trajalo je dva dana i odlično smo se proveli. Bilo mi je sjajno - rekla je glumica za VogHit snimkom bila je otvorena nedavno završena Nedelja mode u Parizu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija