• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.03.2024

16:20

Gola Bijonse! Servirala grudi i međunožje na tacni - fotka napravila haos, svet zgrožen pojavom (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Gola Bijonse! Servirala grudi i međunožje na tacni - fotka napravila haos, svet zgrožen pojavom (FOTO)

Podeli vest

Za naslovnicu svog novog albuma, pop diva Bijonse pozirala je potpuno gola, na radost miliona obožavalaca širom sveta.

Pevačica koja je za sada osvojila čak 28 Gremi nagrada i početkom marta je predstavila svoj najnoviji parfem, a sada je na ekskluzivan način najavila svoj osmi studijski album "Cowboy Carter", koji će ujedno biti njen prvenac kantri muzike.

Na fotografiji  Bijonse pozira naga i bosa, u obliku Venere, grudi prekriva rukom i lentom. Istakla je zanosne obline po kojima je prepoznatljiva, a iako je potpuno naga intimni delovi su vešto prikriveni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Uz objavu na Instagramu koju su milioni do sada lajkovali, otkrila je da album izlazi 29. marta, kao i da se limitirano izdanje već može poručiti.

Fanovi su izrazili čuđenje zašto se pevačica slikala gola kako bi najavila novi album i preplavili su društvene mreže negativnim komentarima

-  Ovo je jedan jak razlog zašto te ne žele u kantri muzici. Prekomerna seksualizacija. Zašto morate da budete praktično goli da biste promovisali album?

- Zašto si uvek gola sestro moja

- Ne razumem zašto se pridružuje golotinji kao i drugi? Već je brend, ne mora da pokazuje svoje golo telo da bi prodala muziku ili nešto slično - bili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija