• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2022

13:13

PICA BEZ TESTA! Omiljeno jelo za MALO PARA - kada je jednom napravite na OVAJ način, stalno ćete je jesti (VIDEO)

Printscreen You Tube Spoon Soul

Recepti

PICA BEZ TESTA! Omiljeno jelo za MALO PARA - kada je jednom napravite na OVAJ način, stalno ćete je jesti (VIDEO)

Podeli vest

Pica je mnogima omiljena brza hrana, a mi vam predlažemo da napravite podlogu od kupusa i jaja i na taj način uštedite novac i napravite zdraviju verziju ove hrane

Sastojci:

1 kupus

so
1 paradajz
3 jajeta
malo zelenog luka
1 konzerva tunjevine
ulje
3 čena belog luka
kečap
kačkavalj

Foto: Printscreen You Tube Spoon Soul

Pica

Priprema:

Isecite kupus kao za salatu, stavite u činiju i posolite. Pomešajte jedno jaje u drugoj činiji, tunjevinu i  seckan mladi luk.

U tiganju na ulju propržite seckan paradajz i beli luk. Dodajte i malo kečapa, promešajte. izlijte i smesu sa tunjevinom. Dinstajte par minuta uz stalno mešanje.

Sklonite sa ringle i smesu prebacite u tanjir. Razbijte preostala dva jajeta u novoj činiji, pa posolite malo i stavite u zagrejan tiganj.

Preko poređajte kupus, poklopite i pržite par minuta. Smesu od tunjevine i rendan sir stavite preko. Sve to poklopite i ostavite da se prži još nekoliko minuta kako bi se sir otopio.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija