• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

12.02.2015

10:00

VOZNI PARK IZ SNOVA Pogledajte šta vozi policija u Dubajiu! (VIDEO, FOTO)

Zanimljivosti

VOZNI PARK IZ SNOVA Pogledajte šta vozi policija u Dubajiu! (VIDEO, FOTO)

Podeli vest

Dubai i raskoš su već odavno sinonimi, pa tako ni njihova policija nije izuzetak

U prvi mah može se pomisliti da je ovaj video trejler za novi nastavak "Paklenih ulica", ipak, reč je o demonstraciji sile najelitnije policije na svetu.

Iako vest o njihovim policijskim automobilima nije novost i da jako dobro znamo da se uz "lamborghini aventador", "bugatti veyron" i "ferrari FF" mogu pohvaliti i novim "lexusom RC F", ovog puta su premašili sva očekivanja.

Strani mediji pišu i da su superautomobili koje inače možemo videti na ulicama Dubaija velik zalogaj čak i za "lexus" čija je maksimalna brzina 268 km/h, a treba spomenuti i da automobile iz ovog videa najčešće možete videti samo u centru grada ili oko turističkih atrakcija kao što je "Burž Kalifa".

Ipak, ovo nije samo hvalisanje voznim parkom već i promotivni video čiji je cilj da privuče turiste.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija