• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.02.2015

06:45

PRAVI SREĆKOVIĆ: Kupio sat za šest dolara, prodao ga za 35.000!

Zanimljivosti

PRAVI SREĆKOVIĆ: Kupio sat za šest dolara, prodao ga za 35.000!

Podeli vest

Amerikanac Zak Noris prepoznao redak sat marke Jaeger-LeCoultre u prodavnici polovne robe i dobro zaradio

 

Kad se neko rodi pod srećnom zvezdom... Amerikanac Zak Noris, zaljubljenik u satove, otišao je u prodavnicu polovne robe da kupi štap za golf, a tamo je slučajno "snimio" sat marke Jaeger-LeCoultre (JLC), koji mu je doneo debelu zaradu.

Noris je ovaj sat platio samo šest dolara, jer je izgledao staro i otrcano, još bez kaiša, ali je samo on znao da je u pitanju redak primerak časovnika kojih je napravljeno samo 900 komada. Kada je sav srećan podelio svoje otkriće na sajtu na kojem se okupljaju zaljubljenici u satove, odmah je dobio ponudu i prihvatio je - 35.000 dolara za JLC!

 

facebook

 

To nije kraj, kolekcionar iz San Franciska Erik Ku pored 35.000 dolara u kešu, poklonio je Zaku Norisu i sat Omega Spidmaster koji košta 4.000 dolara!

Srećković iz Finiksa kaže da će sav novac utrošiti na svadbu koju odavno priprema sa svojom verenicom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija