• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.02.2015

15:04

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Ponovo je zaprosio 43 godine posle njihovog razvoda

Zanimljivosti

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Ponovo je zaprosio 43 godine posle njihovog razvoda

Podeli vest

Luis Demetrijades više nije mogao da čeka, dovezao se iz Tenesija u Fort Smit u Arkanzasu i zaprosio izabranicu svog srca - Renatu Štumf, ženu od koje se razveo pre 43 godine

Kako prenose američka televizija ABC, ovaj 75-godišnjak je ruku svoje bivše supruge zatražio 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Otišao je u prodavnicu Volmart u kojoj ona radi, potražio je među rafovima i stao ispred nje držeći natpis: "Srećan Dan zaljubljenih, da li hoćeš da se udaš za mene?"

A Renata je ko iz topa rekla "da".

Priča ovog para je prilično neobična. Upoznali su se kada su oboje imali 18 godina, u jednoj američkoj vojnoj bazi u Nemačkoj. Venčali su se, preselili u Sjedinjene Američke Države i izrodili troje dece. Bili su u braku 13 godina, a zatim je svako otišao na svoju stranu. 

Ponovo su uspostavili kontakt prošlog decembra, kada su oboje ostali sami nakon smrti supružnika.

 - Ljubav između nas nikada nije zamrla - priznaje Renate, dodajući da je njihova odluka da opet žive skupa najviše obradovala njihovu decu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija