• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs / Net.hr

06.03.2015

10:03

AMERIČKA VLADA: To nisu naši tajni avioni, napadaju nas vanzemaljci!

Zanimljivosti

AMERIČKA VLADA: To nisu naši tajni avioni, napadaju nas vanzemaljci!

Podeli vest

Diskusije oko pojavljivanja NLO-a su nešto što nas stalno prati poslednjih godina, ali postoje slučajevi koji su i do današnjeg dana ostali misterija

Godine 1942. u Los Anđelesu pojavio se misteriozni leteći objekat na nebu.

Podignuta je uzbuna i mobilizovana je vojska, a paljba u vazduhu nije oštetila letelicu. Nakon nekoliko sati uzbuna je prestala, a letelica je nestala sama od sebe. Američka vlada izjavila je da su ih napali vanzemaljci i da to nisu njihovi tajni avioni.

Misterija nije objašnjena, a rečeno je da se radilo o lažnoj uzbuni. Najnovija istraga pokazala je nove dokaze koji su zaintrigirali javnost.  

Tokom 1951. godine profesori su uspeli da uoče svetla na nebu i objetke koji su nastavili da se pojavljuju na nebu. Jedan je uspeo da uslika neobični objekat, a fotografije su se pojavile u časopisu Life 1952. godine.

Takođe, iste godine pojavili su se leteći objekti iznad Novog Zelanda. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija