• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: metro

15.04.2015

17:47

SMRDEO MU "MINULI RAD" Žena izbola muža zbog toaleta

Zanimljivosti

SMRDEO MU "MINULI RAD" Žena izbola muža zbog toaleta

Podeli vest

Japanka Emi Mamia (29) optužena je da je pokušala nožem da ubije supruga zato što je ostavljao za sobom prejak smrad iz wc

 

 

Emi je pobesnela kada je htela da pomogne trogodišnjem sinu da opere ruke, a ni on od smrada nije mogao da uđe u toalet.

Pošto se takva situacija događala iz dana u dan, Japanka je doživela nervni napad, dograbila nož i zabola ga suprugu u lice.

- WC je toliko smrdeo da ni dete nije moglo da uđe unutra - rekla je Emi Mamia policiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija