• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: metro

22.05.2015

09:44

BOLESNIK Čoveku iz čista mira odgrizao nos!

Zanimljivosti

BOLESNIK Čoveku iz čista mira odgrizao nos!

Podeli vest

Sud u Mančesteru osudio je na šest godina robije Ričarda Felstida (28) zato što je bez ikakvog razloga napao Kristofera Dejvisa (61) i posle teških batina, na kraju mu odgrizao nos

 

 

Nesrećnom penzioneru doktori su u bolnici uspeli nekako da prišiju nos, ali će posledice ovog gnusnog napada ostati do kraja života.

Ni sud ni policija nisu uspeli da odgonetnu šta je Felstida izazvalo da u sred restorana, u kojem je sedeo sa devojkom, nasrne na penzionera, koji samo što je ušao unutra.

Bodi bilder Felstid je Dejvisa udarcima u glavu oborio na pod, tu je seo na njega i nastavio da ga udara, da bi na kraju, u potpuno ludačkom besu, odgrizao mu nos!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija