• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

25.06.2015

22:41

TAJNA BERMUDSKOG TROUGLA Pogledajte snimak NLO na dnu okeana (VIDEO)

Zanimljivosti

TAJNA BERMUDSKOG TROUGLA Pogledajte snimak NLO na dnu okeana (VIDEO)

Podeli vest

Nedavno se pojavio neverovatan snimak koji prikazuje dva leteća tanjira u zemaljskom okruženju. Prizori su zabeleženi u severnom delu Atlantskog okeana, blizu Bermudskog trougla, i ukazuju na to da se na dnu okeana nalaze neidentifikovani leteći objekti

Prizori su zabeleženi u severnom delu Atlantskog okeana, blizu Bermudskog trougla, i ukazuju na to da se na dnu okeana nalaze neidentifikovani leteći objekti. Na snimku se takođe vidi i jedan manji objekat koji prolazi pored ronioca Američke mornarice, a koji verovatno dolazi sa nekog mnogo većeg objekta.

Veći tanjir je izvučen na površinu pomoću velikih bova, ali je nakon toga prenet na nepoznatu lokaciju. Manji brod je oštećen i veruje se da je u trenutku otkrivanja ovih letelica na njemu još uvek bila vanzemaljska posada.

Uzimajući u obzir istoriju misterioznih događaja u oblasti Bermudskog trougla, ostaje pitanje da li postoji i najmanja šansa da se na dnu Atlantskog okeana nalaze tajne baze vanzemaljaca

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija