• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2015

16:15

(VIDEO) SVEMIRSKE SISE! Vanzemaljka sa grudima snimljena na Marsu!

Zanimljivosti

(VIDEO) SVEMIRSKE SISE! Vanzemaljka sa grudima snimljena na Marsu!

Podeli vest

Fotografije NASA robota koje stižu sa Marsa prava su poslastica za sve ljubitelje NLO-a

Ovog puta su primetili nešto zaista neobično - ženu sa grudima i dugom kosom -  koja "pažljivo posmatra" Mars rover Curiositi iz daljine.

- ... Izgleda kao žena, delimično maskiraana. Izgleda da ima grudi ... koje su označene kao senke na prsima. Takođe vidimo dve ruke koje su svetlije boje i ono što izgleda kao glava sa dugom kosom - piše sajt UFO Sightings Daily, jedan od specijalizovanih sajtova za praćenje mogućih kontakata sa vanzemaljcima.

U članku je autor postavlja pitanje da li je ovo "prirodna statua" ili zaista žena.

- Mala je mogućnost da to bude tvorevina od kamena, jer je veoma mala i već bi bila uništena od erozije. Velike su šanse da je reč o živom biću - smatra on.

Sajt, čiji je slogan je "Istina je nadohvat ruke" (veoma podseća na slogan legendarne serije X - files "Istina je tamo negde") primećuje da žena gleda pravo u Mars Rover iz daljine. 

Mars izgleda prilično naseljen, posebno prema ufologistima i ljubiteljima vanzemaljaca.

Pre nekoliko dana korisnici društvenih mreža primetili su čudno stvorenje na površini Crvene planete. Nazvali su ga "Pauk", "Alien", "Džon Karter" pa čak i "super Marsovac - svemirska kraba".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleks

pre 8 godina

Sigurno neka srbijanska "starleta", posla da potrazi posao kod bogatih marsijanaca!

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija