• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

10.08.2015

22:38

(VIDEO) KLJUČNI DOKAZ ŽIVOTA Rover Kjurioziti pronašao točkove na Marsu?!

Zanimljivosti

(VIDEO) KLJUČNI DOKAZ ŽIVOTA Rover Kjurioziti pronašao točkove na Marsu?!

Podeli vest

Mnogi NLO stručnjaci naglašavaju da je NASA-in rover Kjurioziti pronašao točkove na površini Marsa. Da li je pronađen konačan dokaz da je život postojao na površini nama susedne planete? Da li su ovi točkovi pripadali drevnoj civilizaciji?

Brojne slične fotografije sa Marsa se pojavljuju u poslednje vreme. Prvo je uočena „neobična kraba“, zatim piramida, šlem, kocka, a poslednji u nizu su točkovi. Postoji li neki šablon koji ne uviđamo?

Da li je moguće da je Curiosity otkrio ostatke drevnog marsovskog vozila na crvenoj planeti?

Točkovi koji se mogu videti na fotografiji NASA-inog rovera se nalaze na osovini i jasno odudaraju od marsovskog pejzaža, tj. mogu se razlikovati od kamenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
UFOLOG

pre 8 godina

Još jedan dokaz u našu korist. Toga će biti sve više. Nemoguće jeda je ovo igra svetlosti ili slučajnost. Apsurd je da smo mi sami u celoj vasioni koja je nezamislivo velika.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija