• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: press.ba

11.08.2015

21:56

PROROK SA KOSMAJA: Putin će vladati do kraja života, Kosovo se vraća Srbiji, ali

Zanimljivosti

PROROK SA KOSMAJA: Putin će vladati do kraja života, Kosovo se vraća Srbiji, ali

Podeli vest

Radoslav Rade Živanović (47), poznati srpski vidovnjak i vizionar iz Mladenovca, koga su zbog tačnog predviđanja Miloševićevog dolaska na vlast, atentata na Đinđića i hapšenja Karadžića i Mladića prozvali Veda sa Kosmaja, prognozira da će se do 2020. godine raspasti BiH, ko je zapravo kamenovan u Srebrenici, gde će islamski teroristi prvo udariti, kada će komandant Vojske RS na lečenje u Rusiju i koju medalju će srpski košarkaši osvojiti na EP....

- Republika Srpska neće postati nezavisna već će u roku od tri do najkasnije pet godina biti pripojena Srbiji. Istovremeno, BiH će prestati da postoji, a Bošnjaci će se ujediniti sa Srbijom. Hrvati će se, u mestima gde predstavljaju većinsko stanovništvo, priključiti Hrvatskoj - najavljuje Živanović i podseća na viziju koju je imao nekoliko dana pre kamenovanja Aleksandra Vučića u Srebrenici.

-  I tu sam pogodio rekavši da to nije napad na premijera Srbije, već na Milorada Dodika i RS. Naime, zapadne sile predvođene Sjedinjenim Američkim Državama ulažu veliki napor da naštete RS, ali taj entitet će ovako ili onako 2020. godine biti pripojen Srbiji zajedno sa Bošnjacima - tvrdi  Veda, koji uprkos najavama da će na teritoriji bivše Jugoslavije buknuti novi oružani sukobi, ističe da od rata nema ništa.

Public

- Ipak, morate da pazite na terorističke akcije koje će biti organizovane izvana. S tim u vezi, već na proleće se mogu očekivati udari na Banjaluku i Sarajevo dok Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora i Slovenija mogu biti mirne u tom pogledu - upozorava Živanović.

Ovaj Veda sa Kosmaja predviđa da će prvi predsednik RS Radovan Karadžić i komandant Vojske RS Ratko Mladić (hapšenje najavio pet dana ranije), nažalost, biti nepravedno osuđeni u Hagu.

- Ne vidim njihov povratak u Srpsku. Jedino će Rusija nešto učiniti na planu lečenja Ratka Mladića, ali tek naredne godine - kaže Rade i naglašava da u RS i BiH neće biti poplava kao 2014.

AP PHOTO

- One nižeg intenziteta možete očekivati narednog marta, aprila. Biće ugroženo stanovništvo u dolinama reka pa neka ljudi u to vrijeme otvore četvore oči - savetuje ovaj vizionar.

Navodi da će se Crna Gora vratiti u okrilje Srbije tek kada sa vlasti ode Milo Đukanović.

- Na to će se čekati bar 10 godina… Što se tiče Kosmeta, ono je de facto nezavisno i tako će biti 15-20 godina dok ne ojača Rusija. Onda će Kosovo postati deo Srbije, ali nikada kao što je bilo. Pošto su Srbi većinom napustili ognjišta, Kosovo će u Srbiji dobiti veliku autonomiju a „velike Albanije” nikada neće biti - predviđa Živanović, koji ne uočava skorije otopljavanje političkih odnosa Beograda i Zagreba.

- Pomaci nabolje su mogući za nekoliko godina, a bolji život, standard, ekonomski razvoj i zapošljavanje za sve narode na ovim prostorima dolazi tek nakon 2022. godine.

Takođe, prema mojim vizijama moguće je uspostavljanje saveza država poput onoga u SFRJ, ali za 50 godina s tim da će Srbija postati kraljevina 2105. godine - prognozira ovaj Mladenovčanin i kaže neće biti ništa od ulaska Srbije i BiH u Evropsku uniju.

-  Ne samo zbog skorog nestanka BiH, već i zbog toga što će se EU takođe raspasti za sedam-osam godina - kaže Živanović i najavljuje da se stabilnost na globalnom nivou može očekivati jačanjem Rusije, koju će Vladimir Putin voditi do kraja života.

-  Nikada neće doći do rata Rusije i SAD, a Putin će vlast u Ukrajini osvojiti mirnim putem. Grčka ostaje u EU do njenog raspada i kasnije će se pridružiti Evroazijskom savezu. SAD će biti prva sila do 2019, a onda će ubrzano početi da slabe - kaže on.

Reuters

Inače, uz godinu raspada SFRJ, početak Rata u zalivu, pojavu Putina i Avramovog dinara, među Radoslavovim najvažnijim tačnim predviđanjima su atentat na Željka Ražnatovića Arkana, hapšenje narko-bosa Darka Šarića, da će Zvezda postati prvak Evrope i sveta, Đoković teniser broj jedan…

- Na sledećem Evropskom prvenstvu u košarci Srbija će osvojiti jedno od prva tri mesta. Novak Đoković nastavlja vladavinu tenisom do kraja karijere, a jedini grend slem koji nije uzeo, tj. Rolan Garos, osvojiće naredne sezone - kaže ovaj vidovnjak.

Radoslav Živanović od rođenja boluje od cerebralne paralize zbog čega teško govori i još teže se kreće. Od 13. godine, kako navodi, ima vizije koje je iskoristio da besplatno pomaže ljudima u pronalaženju nestalih osoba i predmeta, te da vide vlastitu budućnost.

- Jedino ne mogu da lečim ljude - ističe ovaj vizionar čije su mušterije bili Ceca, Velja Ilić, Zoran Đinđić i druge poznate ličnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MatijaBG

pre 8 godina

omanu ovaj ''prorok'' već na startu....Srbija Kraljevina 2015?-)

Jovan

pre 8 godina

Bolje cemo ziveti od 2022? Zar veliki vodja nije obecao da ce nam biti bolje za 2 godine?

vidi pazi eti

pre 8 godina

dve, ali kako Babic javlja, SVEMIRSKE GODINE :(

Jimmy le santo

pre 8 godina

Dobri moj moze li sestica na lotu molim te......

NINA

pre 8 godina

Verujem samo ocu Tadeju, ocu Gavrilu i nikom vise. U Svetom pismu pise o pojavi laznih proroka, a kome ovaj placa da ga reklamiraju?

Dusan

pre 8 godina

Nina pravo govori. Otac Tadej i Otac Gavrilosu stvarno to rekli i postoje zapisi o tome.. Iselice se Albanci sa Kosova skroz a na nama je da se vratimo veri, pravim vrednostima i da se umnozimo kao narod...sveti Otac Pasije Svetogorski je jos 1993 predvideo takve stvari..Bravo Nina

neko

pre 8 godina

Nemojte ici kod ovog sarlatana koji ce vas samo izvredjati i nece vam nista pomoci

Damjan

pre 7 godina

Evo godinu dana posle ovog članka kako je i rekao Novak je i osvoio Roland Garros.

Goran

pre 7 godina

Ja nisam ni pravi ni lazni prorok ali jedno znam sigurno:BICE NAM BRACO I SESTRE BOLJE,CIM SE OKRENEMO SEBI,PORODICI,CASTI I POSTENJU.Radimo sve sto donosi makar i najmanju dobit,bez otimanja!Radjajmo decu i postujmo roditelje!Volimo svoju domovinu i svoje poreklo i ime i istoriju,onu pravu.Ne pljujmo po sopstvenom obrazu da bi se dodvorili dusmanima!I na kraju ne pozelimo nista tudje,ni zemlju ni pare ni zenu.Ako sve ovo odbacimo i zaboravimo,mogu proroci da pricaju svasta mi smo mrtav narod JER NE ZASLUZUJEMO DA ZIVIMO.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija