• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

16.08.2015

22:32

(VIDEO) UJKA SPASILAC: Rizikujući život izvukao je bebu iz smrskanog automobila!

Zanimljivosti

(VIDEO) UJKA SPASILAC: Rizikujući život izvukao je bebu iz smrskanog automobila!

Podeli vest

Tajler Blejk Kimbrel (24) iz Alabame spasio je sestričinu iz automobila koji je pao u provaliju duboku 30-ak metara. Dramatično izvlačenje zaglavljene 11-mesečne Brelej snimio je kamerom mobilnog telefona

Mladić je bio suvozač svojoj sestri Destini koja je iznenada izgubila kontrolu nad vozilom i survala se u provaliju. Njih dvoje su se izvukli iz potpuno smrskanog automobila koji je završio na krovu, a devojčica je ostala zavezana u dečijem sedištu.

Majka ju je u panici dozivala, ali odgovora nije bilo. Tajler joj je viknuo da pozove hitnu službu i pusti ga da izvuče devojčicu.

- Tvoj ujak Blejk će te izvući odavde - tepao je devojčici, koja prva dva minuta nije davala nikakve znakove života.

Tada je malena napokon zaplakala, a hrabri Tajler je pet minuta posle uspeo da dođe do nje.

- Kad sam čuo njen plač to je bilo nešto najlepše na svetu. Brelej volim kao svoje dete, a ova nesreća nas je još više zbližila - zaključio je Tajler, koga su na društvenim mrežama prozvali herojem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija