• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

26.08.2015

15:48

(VIDEO) KO SE VIŠE ZBUNIO? Biciklista zalutao među kengure!

Zanimljivosti

(VIDEO) KO SE VIŠE ZBUNIO? Biciklista zalutao među kengure!

Podeli vest

Jedan biciklista iz Australije je snimio trenutak dok se vozio kroz stanište kengura, a iako su i životinje bile preplašene i zbunjene ni snimatelju nije bilo svejedno

Kako piše “Dejli mejl”, Ben Vazina je bio u Havkston parku na oko 23 kilometra od Melburna kada je naleteo na veliko društvo kengura koji su, kada su ga ugledali izgledali kao da su se svi u trenutku “smrzli”. 

Naime, oni su ga ukočeno posmatrali nakon što ih je iznenadio svojim dolaskom. Kako im se više približavao pomalo su se micali, ali većina ga je nepomicno posmatrala. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija