• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2015

20:22

(FOTO) KOBNI SELFI Hteo je da se slika sa zvečarkom oko vrata!

Zanimljivosti

(FOTO) KOBNI SELFI Hteo je da se slika sa zvečarkom oko vrata!

Podeli vest

Amerikanac Aleks Gomez našao zmiju na imanju i stavio je oko vrata da se slika s njom. Otrovnica ga ujela, pa mu jedva spasli život. Sad hoće da mu seku reku jer je od otrova počela da truli

Amerikanac Aleks Gomez (36) iz Kalifornije umalo je umro nakon što ga je u ponedeljak ujela zvečarka sa kojom je hteo da napravi selfi.

Nakon što su mu jedva sačuvali život, lekari se sada bore da mu spasu ruku, koja je počela da truli usled zmijskog otrova.

Jurio otrovnicu

Public

Na glupu ideju da se fotografiše sa zvečarkom Gomez je došao kad je šetajući po porodičnom imanju nedaleko od Los Anđelesa naišao na otrovnu zmiju dugačku oko 1,2 metra. Prijatelj koji je bio s njim kaže da se Gomez toliko oduševio da je rešio da je uhvati.

- Imala je bar deset zvečki. Videlo se da je bila veoma besna kad joj se Aleks približio - rekao je neimenovani prijatelj.

Gomez je uprkos tome uzeo zmiju i stavio je oko vrata da bi se slikao s njom. Međutim, zvečarka je u deliću sekunde ujela Gomeza za ruku i pobegla.

- Aleks je odmah počeo da otiče, pa smo ga odveli u bolnicu. Na putu do tamo umalo nije umro. Dali su mu protivotrov u poslednjem trenutku - prepričava prijatelj.

Aleksova majka Debora Gomez kaže da će njen sin zbog neverovatne gluposti najverovatnije izgubiti ruku.

Public

- Koža na njegovoj ruci truli od zmijskog otrova, pa lekari razmatraju da je iseku. Nije mi jasno kako je došao na ideju da stavi zvečarku oko vrata. Mogla je da ga ugrize baš za vrat, a da se to desilo, sad ga ne bi bilo. Njegovo troje dece ostalo bi bez oca. Šokirana sam njegovom idiotskom idejom - navodi Debora.

Majka ga osramotila

Ona je bila toliko besna kad je čula šta je njen sin uradio da je rešila da ga kazni tako što će njegovu priču ispričati na televiziji.

- Rekla sam mu da ljudi sa TV stalno zovu, a on me molio da ne pričam ništa. Međutim, rekla sam mu da neću imati milosti i da će za njegovu glupost čuti ceo svet - navela je Debora i dodala da će tek očitati lekciju sinu kad dođe kući iz bolnice.

Smrtonosni selfiji

 

Poljak pao s mosta


Jedan student iz Poljske (23) prošle godine je poginuo praveći selfi na ogradi mosta u južnoj Španiji

Saobraćajka zbog slike

Public

Amerikanka Kolet Moreno (26) poginula je u saobraćajnoj nesreći 2014, na putu na devojačko veče, praveći selfi dok je njena drugarica vozila. Moreno je trebalo da se uda nedelju dana kasnije

Ruskinja se upucala
Devojka (21) iz Moskve u komi je od maja kad je u kancelariji pokušala da napravi selfi s pištoljem u ruci. Umesto dugmeta za slikanje na telefonu, ona je povukla obarač, a metak se rikošetirao o zid i pogodio je u glavu

Spržila je struja

Public

Rumunku Anu Ursu (18) u maju je spržila struja kad je sa drugaricom pravi selfi na krovu vagona. Ona je zakačila strujne kablove dok se fotografisala i na mestu umrla

Pali s litice
Bračni par iz Poljske prošle godine je praveći selfi pao s litice u more u Kabo da Roki u Portugaliji i poginuo. Njihova deca od pet i šest godina posmatrala su sve to.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija