• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2015

18:23

(VIDEO) ČUDOM PREŽIVELI! Kit grdosija ih poklopio, prošli bez ogrebotine!

Zanimljivosti

(VIDEO) ČUDOM PREŽIVELI! Kit grdosija ih poklopio, prošli bez ogrebotine!

Podeli vest

Čak 40 tona težak grbavi kit izronio je i poklopio kajak s dvoje britanskih turista u Kaliforniji i povukao ih sa sobom ispod površine mora

Incident se dogodio u zalivu Monterej u Kaliforniji, a dvoje turista je na svu sreću prošlo bez ogrebotine, iako snimak izgleda kao da im nema spasa.

Svedoci događaja pomislili su na najgore dok su im Tom Mustil i Šarlot Kinloh, par iz Londona, nestali iz vida pod naletom ogromnog kita.

Zapravo, jedina šteta koja je napravljena jeste malo udubljenje na strani kajaka.

- Bio je to osećaj kao da nas je pogodila lavina ili da je autobus pao na nas - rekla je Kinloh. Njen partner još uvek ne može da veruje šta su preživeli i da mogu o tome da pričaju.

- Sećam se kad smo izronili nazad na površinu, da sam se pitao kako to da još nisam mrtav. Možda imam puno povreda ali sam u šoku pa ih ne ojećam? Tad sam video Šarlot pa sam pomislio kako to da ni ona nije mrtva - ispričao je Mustil.

Šon Furej, vodič koji je par iz Londona vodio rutom blizu obale, naglasio je kako je događaj u kojem kit prevrće kajak nešto za što on nikad nije čuo. Njegova agencija otkazala je sve kajak rute zalivom zbog kitova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija