• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailystar.co.uk/informer.rs

28.09.2015

12:17

(JEZIVE FOTOGRAFIJE) TELO MU NAPALA bakterija "mesožderka"!

Zanimljivosti

(JEZIVE FOTOGRAFIJE) TELO MU NAPALA bakterija "mesožderka"!

Podeli vest

Lekari su Jakovu Rotu morali da odstrane 20 odsto kože, nakon što su konstatovali da mu je organizam zaražen izuzetno retkom bolešću "Necrotizing Fasciitis" iliti "bakterijom koja jede meso”

On je 14. oktobra 2014. godine primljen u lokalnu bolnicu "Rola", u Misuriju, radi relativno jednostavne operacije uzrokovane gorušicom.

Međutim, Jakova nisu uspeli da probude tokom operacije i nivo kiseonika je naglo počeo da opada. Nedugo zatim, zeleni gnoj je počeo da curi iz njegovih rana.

Twitter

Nekoliko sati je 36-godišnji Jakov, otac četvorki, trpeo bolove, međutim njegovo stanje je postalo alarmantno i on je helihopterom hitno prebačen u veću bolnicu u Kolumbiji.

U tom trenutku, petina njegovog tela je bila napadnuta. A ono što je bilo najšokanije je da umalo zbog bakterije nije izgubio i penis. Međutim, doktori su nekako uspeli da mu spasu genitalije.

- Doktor je bio veoma uznemiren jer nikada nije video tako nešto iako je bio vrsan stručnjak. Bakterija koja je grizla moje telo se mnogo brzo širila - priča Jakov.

Twitter

Zbog jakih lekova i užasnih bolova Jakov je više puta gubio razum.

- Bio sam u konfuziji. Mislio sam da su medicinske sestre i čuvar u dosluhu i da pokušavaju da me ubiju. Sećam se da sam mislila da sam talac na operacionom stolu i da mi seku delove tela, kako bi tražili bolju otkupnu cenu od moje porodice - otvorio je dušu nesrećni čovek.

- U bolnici sam proveo skoro mesec dana. Doktori i porodica su mislili da ću umreti. Međutim, imao sam neverovatnu sreću da upoznam grupu neverovatnih lekara u Kolumbiji kojima dugujem svoj život. Blagosloven sam! - zaključio je Jakov.

Twitter

 

UPOZORENJE - Sledi najbizarnija fotografija:

Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija