• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

05.10.2015

23:26

(VIDEO) NASTRADALI ZBOG NLO: Proleteo je nebom i naterao vozače na sudar!

Zanimljivosti

(VIDEO) NASTRADALI ZBOG NLO: Proleteo je nebom i naterao vozače na sudar!

Podeli vest

Kamera iz automobila je zabeležila trenutak saobraćajne nesreće, a snimak je na internetu brzo privukao mnogo pažnje. Smatra se da je NLO, koji je proleteo nebom nekoliko trenutaka pre nesreće, odgovoran za nezgodu jer je skrenuo pažnju vozača

U saobraćajnoj nesreći je stradao jedan čovek, a jedna osoba je povređena. U nesreći su učestvovala tri vozila.

Dramatični događaj je zabeležen 18. septembra u Iževsku, u zapadnom delu Rusije.

Na snimku se vidi mali objekat kako preleće put, a zatim leti pored drveća, paralelno s putem.

Samo nekoliko trenutaka kasnije, zeleni kamion iznenada skreće udesno ka ivici kolovoza, nakon čega beli automobil, koji ga je pratio, skreće ulevo ka sredini kolovoza.

Tada je postalo jasno zašto se kamiona naglo sklonio u stranu.

POGLEDAJTE SAMI: 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija