• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com/informer.rs

20.10.2015

13:13

(FOTO) POLICIJA U ČUDU: NLO se skršio nasred Londona!

Zanimljivosti

(FOTO) POLICIJA U ČUDU: NLO se skršio nasred Londona!

Podeli vest

Londonska policija imala je bliski susret sa NLO objektom koji se u noći između petka i subote našao nasred puta

Policija je izašla na lice mesta odmah pošto im je zabrinuti građanin javio da na ulici gori neki čudni objekat. Na teren je automatski poslata i vatrogasna brigada.

Nedugo zatim, policija je upozorila građane na misterioznu pojavu koju su zatekli na putu Maldern u noći između petka i subote.

facebook

- Kada su stigli nisu mogli da veruju svojim očima! Policajci su preko uređaja javili stanici da je najverovatnije reč o sudaru dva NLO! - nalela je policija na Fejsbuk nalogu.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je u pitanju peć za picu. Ipak, još uvek nije razotkriveno kako je dospela nasred ulice u Londonu.

facebook

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Engleski "Bobi"..? Ma ne, engleski "bobani"...!!

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija