• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

26.10.2015

14:58

STIŽU VANZEMALJCI Na Zemlju u novembru pada misteriozni NLO!

Zanimljivosti

STIŽU VANZEMALJCI Na Zemlju u novembru pada misteriozni NLO!

Podeli vest

Neobični objekat trebalo bi da padne na Zemlju u novembru, ali istraživači još ne znaju o kakvom predmetu je reč

Objekat nazvan WTF1190F trebalo bi da padne u Indijski okean oko 65 km od najjužnije tačke Šri Lanke 13. novembra. Dugačak je dva metra i sumnja se da je reč o komadu rakete iz skorijih lunarnih misija, ili čak deo letelice Apollo programa, što bi značilo da je u svemiru duže od 40 godina. 

PRONAŠLI TRI VANZEMALJCA FBI u panici zbog objavljivanja tajnih dokumenata!

Osim što ovaj predmet neće predstavljati nikakvu opasnost za Zemljane, čak će dati jedinstvenu mogućnost naučnicima da uživo prate njegov prolazak kroz atmosferu. WTF1190F prvi put je otkriven 2012, a trenutno ga prate astronomi Evropske svemirske agencije u Nordviku u Holandiji. Bil Grej, nezavisni astronom koji prati kretanje svemirskog otpada, rekao je za “Nature” da se ovaj objekat kreće eliptičnom orbitom koja je u jednoj tački dva puta duža od rastojanja između Zemlje i Meseca. 

(VIDEO) STRUČNJACI POTVRDILI: NLO hteo da izvrši otmicu dečaka!

Prema načinu kretanja može se zaključiti da je objekat šupalj iznutra. Džonatan Mekdauel, astrofizičar Harvard-Smitsonijan centra za astrofiziku kaže da je WTF1190F verovatno “izgubljeni deo istorije koji se vraća da nas proganja”. 

Ukoliko je reč o delu rakete, biće to prvi komad đubreta napravljen ljudskom rukom koji se sam “vratio kući”.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17