• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

13.11.2015

21:06

(VIDEO) KO BI UBIO BEBU HITLERA: Evo šta je pozanti komičar odgovorio Džebu Bušu!

Zanimljivosti

(VIDEO) KO BI UBIO BEBU HITLERA: Evo šta je pozanti komičar odgovorio Džebu Bušu!

Podeli vest

Poznati komičar i voditelj Stiven Kolber na sebi svojstven način prokomentarisao je izjavu potencijalnog predsedničkog kandidata Džeba Buša, koji je pre nekoliko dana rekao da bi bez razmišljanja ubio bebu Hitlera

Pitanje “da li biste ubili bebu Hitlera”, koje se brzinom svetlosti proširilo internetom nakon što je “Njujork tajms” objavio anketu, zapravo je prvi postavio upravo Kolber u jednoj svojoj emisiji i o tome kroz šalu diskutovao sa tadašnjim gostom, oskarovcem Tomom Henksom.

Nakon što je odgovor na pitanje o bebi Hitleru dao i kandidat za predsedničku nominaciju Džeb Buš, Kolber je osetio potrebu da mu odgovori u svojoj emisiji.

wikipedia

- Pazite, ja se ne kandidujem za predsednika, ali i ja bih otputovao u doba bebe Hitlera. Da imam vremeplov, naravno. Ali, u ovome se stavovi mene i Džeba razlikuju. Ja ne bih ubio mladog Adolfa. Uzeo bih ga od njegovih roditelja i odgajao ga s ljubavlju.

Public

Pružio bih mu topli dom, i usput ga posmatrao poput jastreba. Ne bih mu dozvolio ni da priđe uniformi – ni izviđačima, ni sportu, a definitivno ne trubadurima.

Najvažnije, naučio bih bebu Hitlera da probleme ne rešava nasiljem. Ukoliko bi uprkos svemu počeo da pravi probleme u tinejdžerskom dobu, zabio bih mu nož u rebra i iščupao dršku.

Ukoliko kojim slučajem preživi napad i postane diktator zbog činjenice da ga je nožem izbo neko za koga misli da mu je otac, i to bih rešio lako: vratio bih se kroz vreme i ubio bebu sebe. Nema na čemu- rekao je Kolber u svojoj poruci Džebu Bušu,  bratu i sinu bivših predsednika SAD. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija