• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/Informer.rs

25.11.2015

15:03

SARAJKA PREKO FEJSA TRAŽI OCA SVOG DETETA: Pozdravite Kemala, recite mu da sam mu rodila ćerku!

Zanimljivosti

SARAJKA PREKO FEJSA TRAŽI OCA SVOG DETETA: Pozdravite Kemala, recite mu da sam mu rodila ćerku!

Podeli vest

Na Fejsbuk stranici za razmenu informacija i druženje Sarajki i Sarajlija, "Spotted Sarajevo", osvanuo je status koji je zapanjio mnoge

- Želela bih samo da pozdravim Kemala H. i da mu kažem da nije fer što se krije od mene i što je brojeve promenio. I volela bih da mu kažem da sam rodila ćerkicu i da se ne kajem zbog toga, a on što govori da je to bila samo letnja šema, to ne valja. A inače sam ga upoznala na Boračkom jezeru kad smo bili s izviđačima. Eto volela bih da ovo objavite anonimno. Hvala! - poručila je.

 

 

Željela bih samo da pozdravim Kemala H i da mu kazem da nije fer što se krije od mene i što je brojeve ... Posted by Spotted: Sarajevo on Sunday, November 22, 2015

 

Neobičan poziv privukao je pažnju, a epilog priče se očekuje.

JARANE, SPAVAO SAM TI SA ŽENOM! Sarajlija priznao švaleraciju na Fejsbuku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jaranica

pre 8 godina

Ako si odlucila sama podizati dete, sto ga trazis??? Zivi svoj zivot i zaboravi na njega, imas dete i posveti se detetu. Stvarno si smesna lansirajuci ovu pricu preko FB. Ocigledno je da si nezrela osoba, a Boga mi ceka te ozbiljan posao, napraviti coveka od deteta.

dje ba zapelo

pre 8 godina

Posveti se bebi, to je sada najvaznije.

univerzum

pre 8 godina

Uteko je, valda si to shvatila za ovih devet meseci, ne zeli ni tebe, a zbog tebe ni bebu. Beba je ovde kolateralna steta. Cuvaj i neguj bebu i podari joj puno ljubavi.

ovdekemal

pre 8 godina

Sama si odlucila zadrzati bebu, sama se i staraj o njoj. Ja sam moro hitno na put, vraticu se za dvadeset i pet godina. Ljubi dete i cuvaj je dobro.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija