• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

18.12.2015

22:01

(VIDEO) PISTOLERO MLADA OTVORILA DUŠU: Pucala sam od sreće!

Zanimljivosti

(VIDEO) PISTOLERO MLADA OTVORILA DUŠU: Pucala sam od sreće!

Podeli vest

Nezapamćena svadba i nestvarne scene odigrale su se prošle nedelje u Železniku, a u glavnoj ulozi našla se reprezentativka Srbije u streljaštvu za leteće mete Aleksandra Maljković (20)

Mlada šampionka je na krajnje originalan način rešila da stane na ludi kamen, a kako je objasnila, nije ni sanjala da će klip koji je završio na internetu izazvati lavinu oprečnih mišljenja.

- Nije mi ni na kraj pameti bilo da će ovako nešto izazvati toliku pažnju medija. Vidim da su svi živi preneli i ne mogu da verujem - bile su prve reči novopečene 20-godišnje mlade.

Kada je upitana da li su meci bili pravi, ona je kategorički odgovorila:

- Ma kakvi, nisu pravi ni meci ni pištolji. Znali su gosti da su ćorci u pitanju i niko se nije uplašio. Nikada ne bih ugrozila nečiju bezbednost, taman posla. Osim što sam prvak države u gađanju glinenih golubova, bavim se i lovom. Deda je bio lovac, tata i brat su takođe lovci. Moja jedina želja bilo je da ovo bude zanimljivo i smešno, a kada su svi objavili, otišlo je u nekom drugom pravcu, zbog čega se tata čak i naljutio, dok se mama samo nasmejala - iskrena je Aleksandra, koja je na svoj način želela da iskaže emocije prilikom najsrećnijeg dana u svom životu.

(VIDEO) RASPIŠTOLJILA SE SRPSKA MLADA! Pogledajte kako je proslavila svoje venčanje!

Mladoj šampionki koja je ove godine učestvovala na Svetskom prvenstvu i osvojila 19. mesto zasmetao je način na koji se našla u centru medijske pažnje.

- Zbunjena sam jako zbog svega. Nikada mediji nisu pisali o tome kada ostvarim dobar rezultat, već sada kada sam spontano došla na ideju da zapucam na sopstvenoj svadbi iz pištolja - zaključila je ona za Alo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Понела на свадбу лажан - "пичкољ"..? Ето ти сад....?! Па још лажно - "пуцала"....?! Није добар знак...никако....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17