• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.12.2015

09:34

(VIDEO) NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI POKLON! Kada je otvorila vrata, ugledala je unuku za koju nije znala da postoji!

Zanimljivosti

(VIDEO) NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI POKLON! Kada je otvorila vrata, ugledala je unuku za koju nije znala da postoji!

Podeli vest

Izgledalo je to kao jedno sasvim obično poslepodne. Međutim, neko je zakucao na vrata. Ono što je gospođa Eva ugledala na pragu svog doma raspametilo je i izazvalo je urnebesnu reackiju. Pogledajte!

Kada je došla u predsoblje, tamo su stajali njen sin Doni i njegova supruga, Miranda, koji žive i rade hiljadama kilometara daleko.

Naravno da Doni i Miranda nisu došli praznih ruku – ali na iznenađenje koje sledi, Eva nikako nije mogla da računa!

Po prvi put u životu ugledala je Melisu Fejt, svoju unuku i po svoj prilici to je najlepši poklon koji je mogla da zatraži za Novu godinu.

Pogledajte njenu reakciju:

ISPOVEST SNAJKE IZ OBREŽA: Babi se zaglavio metak u cevi, inače bi nastao masakr!

ŠUMSKA JAGODICA On ima penis od 2,5 santimetara i dvoje dece!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17