• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

25.12.2015

10:30

NOĆAS JE "HLADNI MESEC"! Evo šta treba da uradite da vam NOVČANIK U 2016. BUDE PUN!

Zanimljivosti

NOĆAS JE "HLADNI MESEC"! Evo šta treba da uradite da vam NOVČANIK U 2016. BUDE PUN!

Podeli vest

Danas će biti pun Mesec, prvi put na Božić po gregorijanskom kalendaru još od 1977. godine

Večerašnji pun Mesec će biti i poslednji ove godine, a pošto se dogadja samo par dana posle početka zime, naziva se i Hladni mesec.

20 NAJVEĆIH zabluda u koje ljudi veruju!

Prema podacima američke svemirske agencije NASA, ovaj fenomen ponoviće se tek za dve decenije, 2034. godine.

RUSI RAZOTKRIVAJU NAJVEĆU AMERIČKU TAJNU! Da li su stvarno bili na Mesecu, ili su prevarili ceo svet?!

Prema nekim verovanjima večeras možete da poboljšate svoju finansijsku situaciju ukoliko budete pratili korake koje vam predstavljamo.

Anketa

Pun Mesec može da donese vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Postoji puno verovanja vezanih za Mesec i njegove faze. Najpoznatije je ono da je na pun Mesec najbolje napraviti ritual za privlačenje obilja. 

 

 

Jeste li već pogledali u nebo? Pun je mesec, a naši stari verovali su da je to idealan trenutak da vas "krenu pare"... Posted by S one strane verovatnog on Monday, October 26, 2015

Inače, pored ove metode za privlačenje novca, smatra se da se finansijska situacija može poboljšati i ako u noći punog meseca izađete napolje sa novčanikom. Sve što treba da uradite je da otvorite svoj novčanik, pogledate u Mesec i kažete devet puta:

"Meseče, napuni moj novčanik."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branka

pre 8 godina

A majko moja, veću glupost ne pročitah odavno! Zasucite vi rukave pa će biti para, manite se babskih priča.

grga

pre 8 godina

Ta se tajna ne otkriva jer tajkuni bi sai sebe izdali.Svetu Petku su slusali ali da nije bilo Dzeja malo morgen sto bi npr.Miskovic-Kole-Beko i drugi zakopitili i potkovali se za vek vekova.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Znate kako kažedu kod nas u Banatu..? "Vera u uspeh - pola uspeha"...!!

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija