• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

25.12.2015

12:19

(VIDEO) ŠOKANTNO SVEDOČENJE: NASA krije da je našla vanzemaljce na Mesecu!

Zanimljivosti

(VIDEO) ŠOKANTNO SVEDOČENJE: NASA krije da je našla vanzemaljce na Mesecu!

Podeli vest

Bivša zaposlena američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tokom posete Mesecu primećena tri leteća tanjira

U svom video svedočenju Dona Hare tvrdi da je svemirska agencija skrivala činjenicu da su njeni astronauti videli letelice koje je u ličnoj prepisci nazivala „Deda Mrazom“.

Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna od Apollo misija imala priliku da vidi tri prizemljena NLO. 


Ona ne precizira ni ko su ti ljudi koji su s njom podelili tu informaciju, niti kada se susret odigrao. 

 - Ušla sam u zonu ograničenog pristupa gde se nalazila foto laboratorija, baš u trenutku kad su razvijali film sa fotografijama napravljenim na Mesecu i nekim satelitskim fotografijama -  priseća se Hare. 

 - Jedan čovek skrenuo mi je pažnju na jedan deo mozaika. Mislim da su to bile satelitske slike, ali nisam sigurna. Videla sam okruglu senku koja pada na drveće na slici. Znala sam da misli da je to NLO, ali da ne sme to da mi kaže -  objašnjava ona.

Zašto se NASA nije vratila na Mesec?
Da li je Kjubrik zaista priznao da je režirao sletanje na Mesec?

Ne samo da Hare optužuje NASA za skrivanje podataka od javnosti, nego i za izmenu i skrivanje više hiljada fotografija. 

Ona stoji iza toga da agencija briše sve anomalije s fotografija, pre nego što ih prikaže javnosti. Inače, ona je u NASA radila kao ilustrator i tehničar za foto slajdove i primila je mnogo nagrada za svoj rad. 

 - Bila sam zaprepaštena kad sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO sa fotografija -  kaže Hare. 

(VIDEO) STRAH U KALIFORNIJI: Ruska raketa na nebu napravila pometnju!

Ona tvrdi da je kodno ime za NLO-e koje su astronauti videli na Mesecu bilo “Deda Mraz” i da je agencija pretila onima koji progovore o tome šta se radi sa fotografijama da će izgubiti penziju. 

 - Meni nisu pretili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome da govorim - kaže ona. “Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im verovatno više nije ni važno”. 

NASA nije reagovala na ove optužbe. 

Hare nije jedina koja tvrdi da NASA skriva postojanje vanzemaljaca. 

Mlađi vodnik Karl Vulf koji je radio za direktora obaveštajne službe u sedištu Komande taktičkog vazduhoplovstva tvrdi da je video manipulisanje fotografijama kako bi se izbrisale anomalije na Mesečevoj površini. 

(VIDEO) NLO IZNAD SIBIRA: Prolaz u drugi univerzum? Ne istina je bila strašnija!

Vulf kaže da je imao priliku da vidi i prave fotografije iz kojih su isečeni delovi površine Meseca i da mu je jedan zaposleni rekao da je tamo pronađena baza koju su napravili vanzemaljci.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
UFOLOG

pre 8 godina

Poznato je da NASA radi fotošop snimaka. Ne uspevaju baš sve snimke i fotografije da obrade. Nešto prođe kao skorašnje pristajanje Sojuza na MSS. Na snimku se vidi roj pokretnih tela od koih su nekima nesvakidašnje putanje. Mislim na nagle promene pravca koje nisu svojstvene meteorima.

djokica

pre 8 godina

Eh da dođedu ti vanzemljaci pa i mene da odvedu da ne gledam propast ove jadne planete.

ma znamo

pre 5 godina

da nikada niste ni bili na mesec a ovo sto pricas su direktive najvecih svetskih lazova da samo palite vatru....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija