• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.12.2015

10:15

(VIDEO) KINESKI JUNAK! Golim rukama hvatao devojku koja je padala sa 11. sprata

Zanimljivosti

(VIDEO) KINESKI JUNAK! Golim rukama hvatao devojku koja je padala sa 11. sprata

Podeli vest

Mladi Kinez Feng Ning postao je pravi junak u svojoj domovini, jer je golim rukama pokušao da uhvati devojku, koja je padala sa 11. sprata solitera

 

 

Brojni prolaznici, što se može videti na snimku, samo su protrčali ulicom što dalje, kada su videli da devojka visi sa balkona na 11. spratu i doziva u pomoć.

Feng Ning je stao, pratio pogledom devojku i kada ona više nije mogla da se drži i počela da pada, učinio je sve da je golim rukama uhvati.

Devojka je, nažalost, nastradala na licu mesta, a mladi Kinez je zadobio brojne povrede, od preloma ramena, pokidanih ligamenata ramenog pojasa, povređenog kolena, preloma potkolenice...

- Samo sam hteo da je spasim - skromno je rekao medijima Feng Ning.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija