• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

03.01.2016

08:48

(VIDEO) STRAŠNO PROROČANSTVO BABA VANGE: Evropa će prestati da postoji do kraja 2016. godine!

Zanimljivosti

(VIDEO) STRAŠNO PROROČANSTVO BABA VANGE: Evropa će prestati da postoji do kraja 2016. godine!

Podeli vest

Slepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga za 2016. predvidela invaziju muslimanskih ekstremista

Kako je ranije govorila sve je počelo sa arapskim prolećem 2010. godine. Najavljivala je rat u Siriji i korišćenje bojnih otrova protiv Evropljana.

- Evropa će, kao što znamo, prestati da postoji do kraja 2016. godine - rekla je proročica.

U svojim predviđanjima išla je i dalje i za 2043. godinu rekla da će biti uspostavljena država terorista oko Rima.

"Slepa baka" je predviđala i mešanje rasa, kolonizaciju Marsa, suše, glad, erupcije vulkana, ratove i vladavinu islama, napad vanzemaljaca, pa i svoju smrt.

Ona je svetsku slavu stekla zahvaljujući internetu i ispunjenim proročanstvima o svetskim katastrofama. Iako je za novembar 2010. godine predvidela početak Trećeg svetskog rata, koji se, očigledno nije dogodio, mnogi su zabrinuti zbog njenih predviđanja budućnosti.

Naime, ova neobična starica svojevremeno je predvidela početak Drugoga svetskog rata, potonuće ruske nuklearne podmornice Kursk.

PROROK KUSTURICA! Evo šta je predvideo Putinu, Vučiću, Dodiku... a šta poručio Evropi i džihadistima!

SVETOGORSKO PROROČANSTVO: Komšije napadaju Srbiju, uslediće 7 ratova, sve dok ne dođe Rusija!

(VIDEO) NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO ZA 2016: Svet kakav znamo će uskoro nestati!

POSLEDNJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Islamska država je Antihrist, koji donosi apokalipsu?!

Rečima: “Strava, strava! Američki blizanci pašće nakon što ih napadnu čelične ptice, vukovi će zavijati u grmlju, nevina krv biće prolivena” vidovnjakinja je predvidela napad na Svetski trgovački centar 11. septembra 2001. Bliznakinje su dve zgrade, čelične ptice su avioni, vukovi su najverovatnije političari, grmlje predstavlja američkog predsednika Džordža Buša – bush na engleskom jeziku znači grm ili žbun.

 

 

Najčudesnija i najzagonetnija proročica Balkana, uprkos decenijama sopstvenog mraka,otkrila je svoje "sposobnosti” tek u svojoj 30. godini, na početku Drugog svetskog rata . Za 55 godina posetilo ju je najmanje milion ljudi, a gotovo 80 odsto njenih predskazanja se obistinilo.

Anketa

Predvidela je i svoju smrt 1996. godine.

Evo njenih predviđanja u narednih 300 godina:

2023.  - Zemljina orbita će se promeniti

2025. - Evropljani će nestati

2028. - Čovek će leteti na Veneru u potrazi za novim izvorima energije

2043. - Evropa će biti kalifat ISIS-a

2066. - Amerika će pokušati da povrati Rim koristeći klimatske promene

2100. - Sunce - čovečiji izum će osvetljavati tamnu stranu planete

2170. - Zavladaće velika suša na Zemlji

2187 - Desiće se dve velike vulkanske erupcije, ali će biti uspešno sprečena katastrofa

2354 - Veštačko Sunce će pasti što će izazvati još stravičnih suša


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

....Кад каже: "Европа" - ваљда је мислила на - УНИЈУ...?

Erdogan

pre 8 godina

Rekla je jos da Lala iz banata u 2017 godine zvace se Saban i proci ce na muslimansku veru.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Врло радо..!! Онда ти Ердоган даш Шабану своју Маму, Жену,Сестру и ћерку и... добије 2017. године и - ХАРЕМ...!!

zika

pre 8 godina

Ahahha. Koje ste vi pistoljdzije, svaka vam cast. Svako yumaci kako mu odgovara. ... i tada Bog rece:` Ne verujte u lazne proroke, verujte samo meni`. Kraj.

pomoravac

pre 7 godina

Ovo o bliznakinjama je rekao Nostradamus a ne baba Vanga. I nije rekao Amerika vec novi svet. Vanga nije zivela pre petsto godina pa da avione naziva celicnim pticama.

miki delija

pre 7 godina

smak svet ace biti to je neminovnost a kada to zna samo dragi zivi bog ovo je samo nagadjanje

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija