• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

08.01.2016

14:55

(FOTO/VIDEO) MODERNA BAKICA! Marija (92) iz Kikinde cepa selfije uz pomoć štapa!

Zanimljivosti

(FOTO/VIDEO) MODERNA BAKICA! Marija (92) iz Kikinde cepa selfije uz pomoć štapa!

Podeli vest

Baka Marija Šibul iz Kikinde počela je da pravi fantastične fotografije i to u svojoj 92. godini uz pomoć selfi štapa koji su joj za Božić doneli unuci

Baka Marija Šibul je dočekala da se u 92. godini u porodičnoj kući u Kikindi fotografiše i sa svojim praunucima, od kojih dvoje imaju manje od godinu dana. Ali božićnu fotografiju nije uradila starim aparatom, već mobilnim telefonom i to uz pomoć selfi štapa!

Printscreen You Tube

- Baba ko baba, uvek je za naše akcije. I unuci i praunuci su joj veselog duha, tako da ona ide u korak sa nama - ispričao je baka Marijin srednji unuk, Milorad Šibul.

Kada se velika porodica okupila za Božić bila je ideja da naprave selfi i da Marija drži štap. Kada su joj predočili tu mogućnost njoj je bilo zanimljivo da se fotografiše i istovremeno gleda sve njih.

Rado je prihvatila ovu ideju, a Milorad je napravio i video koji je objavio na Youtubeu, koji je baka Marija kasnije gledala zajedno sa unucima i smejala se.

(VIDEO) OVO VAM JOŠ NIJE PALO NA PAMET?! Ako vam smeta gužva u gradskom prevozu, evo rešenja!

(VIDEO) LJUDI, DA LI STE VI NORMALNI? Ovo su najopasniji selfiji 2015!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 8 godina

Kidanje! Rodjaci... Idemooo! Nek\' je ziva i zdrava... To, stara majko!!!\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija