• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.01.2016

17:20

UKRAO JE I PROGUTAO ZLATNI LANAC! A policija ga naterala da ga pronađe u sopstvenom izmetu!

Zanimljivosti

UKRAO JE I PROGUTAO ZLATNI LANAC! A policija ga naterala da ga pronađe u sopstvenom izmetu!

Podeli vest

Policija u Indiji je posegla za neobičnom metodom kako bi primorala lopova da "vrati" zlatni lanac koji je ukrao i progutao tokom bega. Naime, oni su ga naterali da pojede 40 banana

Privedeni muškarac je negirao da je otrgao lančić sa vrata žene u jednoj ulici u Mumbaju, ali je rendgendski snimak jasno pokazao da laže. 

Pošto ispiranje želuca nije dalo nikakav rezultat, lekari su predložili operaciju, što je policija odbila, s obrazloženjem da bi to bilo previše skupo. 

- Morao je da pojede više od 40 banana za samo jedan dan - izjavio je danas za AFP Šankar Danavade, portparol policije u Mumbaju.

On je dodao da je 28-godišnji lopov, koji je u petak izveden pred sud, bio primoran da sam opere i dezinfikuje zlatni lanac. 

Prema pisanju lista Hundustan tajms, to nije prvi put da policija koristi "tehniku sa bananama". Prošlog jula, jedan lopov je, takođe, bio prinuđen da proguta nekoliko desetina banana i ispije nekoliko litara mleka pomešanog sa laksativom kako bi vratio ukradeni komad nakita. 

LUDAK HTEO DA OTME OBAMINOG PSA! Policiju ubeđivao da je sin Merilin Monro i Džona Kenedija!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija