• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: returnofkings.com/informer.rs

25.01.2016

10:00

HIT! 15 NAČINA da smuvate i kresnete HRVATICU!

Zanimljivosti

HIT! 15 NAČINA da smuvate i kresnete HRVATICU!

Podeli vest

I prema nedavnom istraživanju PornHub sajta Srbi očigledno vole Hrvatice, a na njihovo veliko zadovoljstvo portal Returnofkings objavio je spisak od 15 načina kako za čas smuvati i odvesti u krevet Hrvaticu

 

Momci su sproveli istraživanje na licu mesta, a što je najzanimljivije, akcija se može sprovesti noću, ali i danju! Evo njihovih sjajnih ideja: 

 

DNEVNI PRISTUP

Public

1. Hrvatske devojke su izuzetno osetljive na dan utakmice. One žele da se otvore. Čak i ako ona ima slušalice i izgleda fokusirana na svoju muziku, još uvek možete dobro da prođete. Isto važi i za devojke na rolerima ("Izvinite, gde mogu da kupim rolere kao tvoje?").

NAJSLAĐA JE VOĆKA IZ KOMŠIJSKE BAŠTE! Srbi masovno traže Hrvatice po PORNO-SAJTOVIMA!

2. Hrvatska je jedno od onih mesta gde je potrebna posredna i neposredna igra. Izaberite onu koja najviše odgovara mestu gde se nalazite i njenoj ličnosti. Krenite indirektno, sa nekoliko minuta ćaskanja, a zatim joj dajte kompliment o njenoj "pozitivnoj energiji" da vidite kako će reagovati. Ako je nasmeje, gotova je. U igri ste!

returnofkings.com

3. Hrvatice će vam dati svoj broj, čak i ako imaju dečka. A to može da napravi probleme. Da biste to izbegli, kao u šali pitajte "Nisi udata, zar ne?". Njen izraz lica će vam reći sve.

4. Uvek idite na Instagram, naročito ako radite "uličnu igru". Ne samo da ćete odvojiti žito od kukolja, već vam to daje priliku da saznate šta ona hoće u životu. Hrvatska ima dosta "dobrih" devojaka koje ne piju uopšte i žele ozbiljnu vezu. Zanimljiva je ta perspektiva, pa možete da je iskoristite u svoju korist.

SRPSKI MINISTAR na "jelovniku" NAJSEKSI HRVATICE!

5. Problem na koji možete naići na prvom sastanku su devojke koje žele da povedu svoje prijatelje sa sobom. Nemojte im to dozvoliti, ili ćete zaglaviti u paklenom grupnom ćaskanju. To mora da bude sastanak 1-na-1 ili ništa.

Public

NOĆNI PRISTUP

6. Potrebno je da gurate interakciju sasvim do kraja, da vidite koliko daleko možete ići. Ako ne dobijete barem poljubac, šanse da ćete uraditi nešto više su manje od 25% . Ali, ako dobijete strastveni poljubac sa državanjem za ruke na kraju, šanse su vam preko 50%. Lako je dobiti broj od hrvatske devojke, ali bi trebalo da probate razmenu - broj za poljubac.

Anketa

7. Apsolutno nemojte dodavati hrvatsku devojku na svoj Facebook. Njima je važna pažnja i spremne su da slažu bez problema. Zapamtite, ako ne dobijete broj telefona, nema te ništa.

Public

8. Gabori je veliki problem. Najbolji način da se borite protiv toga je da pažljivo birate lokacije na koje idete. Veliki klubovi imaju najvrelije devojke, ali im je mnogo teže prići, pa ćete na kraju opet završiti s nekom gaborkom. S druge strane, hipsteri možda imaju ružne devojke, ali na mestima na koja izlaze nema toliko gaboora. Dakle, pronađite u gradu mesto koje ima najbolju ravnotežu lepote i stava. Uspešnost u Hrvatskoj u velikoj meri zavisi od mesta koje odaberete. Opšte je pravilo, ako ste u klubu gde nisu istinski uzbuđene devojke, a vi ste stranac, treba da odete negde drugde.

Public

9. Od toliko devojaka idu u parovima, treba odabrati onu koja je spremna da ostavi svoju drugaricu da bi se posvetila vama. To je najbolje uraditi tasko što sa sobom povedete druga, koji ne sme da bude bolji frajer od vas, ali dovoljno dobar da zabavi prijateljicu. Onda vam je pu totvoren

10. Ne delite komplimente noću! Hrvatski devojke već ima povišenu percepciju sebe i dobijaju komplimente sve vreme. One nisu nesigurne kao devojke saz Baltika ili Ukrajine.

Public

11. Ne zovite devojku pre nego što ste spavali zajedno. Retko će odgovoriti na vaš poziv. Koristite sms.

12. Hrvatska polako prihvata šeme za jedno noć. Sa pravim pristupom, trebalo bi da možete da ih dobijete. Ključ je u agresivnosti. Čim "prošetate" s njom  predložite brzo piće u vašem hotelu pre izlaska u grad. Devojke koje su najbolja meta za ovu kombinaciju imaju između 18 i 23 godine i žele da osete ukus američke seksualne kulture. Starije žene će odoleti ovoj igri.

13. Slično kao u prethodnoj tački, ugovorajte sastanke blizu mesta gde ste odseli. Ako je vaš hotel dalje od pola kilometra, šanse vam padaju. 

Public

14. Što manje fensi klub, više je prihvatljiv da devojci platite piće "bez obaveza". Hrvatska nije poput ostalih istočnoevropskih zemalja gde su uglavnom unapred iskreni u svojim namerama, pa će se devojk igrati da vama ako im date tu mogućnost. Uopšteno govoreći, ako joj se rašire zenice kad vas vidi pšrvi put, trebalo bi da joj platite to piće.

15. Najbolje je probati u Zagrebu. Spremite se da upoznate neke hardcore ženske igrače.

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
duks

pre 8 godina

arhetip \'zabranjenog voca\'.Srbi i Hrvati se jedino slazu u krevetu i mozda se sloze u ekonomskom interesu.U politici su potrebni natcovecanski napori.Ni jedni ni drugi ne mogu da zive bez neke velike pobede.U hrvatsku kad odes isti jezik isto sve ali nekakav drugi fluid u vazduhu ili je to stvar licne percepcije.Cak i ko je nekada sluzio vojsku\nu Hrvatskoj ili iz drugog razloga ziveo duze vreme tamo jos od SFRJ sofisticiranom subjektu nemoze da promakne ta vrsta vibracije od fonda reci do facijalne ekspresije.\n

sugestija za mlade

pre 8 godina

Na primer za cetvrti razred srednje skole\nkad je najbolje vreme da smuvate devojku.Sanse za to su znatno pojacane\nu petak kad se oglasi zvono za kraj casova a sledi vikend.Prema nezvanicnom istrazivanju to je najmilije zvono skolarcima -dakle kad se oglasi zvono za kraj casova u petak i tada kulminiraju hormoni,endomorfini,osecaj rasterecenosti...itd\n

marko

pre 8 godina

A ja kada pricam sa Hrvatima oni isto ovo kazu za Srpkinje sada neznam sta da mislim

Lala iz Banata

pre 8 godina

Нема ту шта да се "мисли"... - РАДИ...!!!

marko

pre 7 godina

koji kompleksasi ovi srbi hahaha.pa oni vise razmisljaju o nama hrvatima nego o sebi.majka mi je srpkinja,brat mi ozenio curu iz srbije,srpkinje su fine cure ali vi srbijanci ste hahaha.nema vecih kompleksasa od vas

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija