• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

29.01.2016

22:40

(VIDEO) NLO IZAZVAO ERUPCIJU VULKANA: Svemirska letelica snimljena iznad usijane lave?!

Zanimljivosti

(VIDEO) NLO IZAZVAO ERUPCIJU VULKANA: Svemirska letelica snimljena iznad usijane lave?!

Podeli vest

Zavernici koji su u večitoj jurnjavi za NLO-om tvrde da je leteći objekat iznad Kolima vulkana u Meksiku izavao njegovu erupciju.

U crno belom noćnom snimku, vidi se erupcija, kao i belo svetlo koje leti iznad nje. Oko pet minuta, koliko traje snimak, nepoznati leteći objekat se pojavljuje sa desne strane i ide tačno u liniji erupcije.

Vulkan nastavlja da izbacuje lavu i dim nekoliko sekundi, onda navodni NLO nestaje sa snimka. Kako ističe skot Varing, urednik "UFO Daily", ovaj video je uhvatio trenutak kada objekat odlazi u podzemnu bazu.

- Mislim da je NLO preneo nešto ili nekoga u podzemnu bazu ispod vulkana, za koju verujem da postoji i to je izazvalo erupciju - istakao je Skot Varing.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mulder

pre 8 godina

Pazljivo sam pregledao ovaj video koji traje 11 minuta i 1 sekund,i video stvari koje su fascinante,a koje se uvek mogu objasniti tajnim vojnim eksperimentima,osim ako stvarno ne poticu sa ovog sveta.Problem nastaje onda kada zavirimo u istoriju kada su jos stari Rimljani vidjali na nebu cudne stvari koje su nazivali letecim stitovima,zatim cudni crtezi u manastiru Visoki Decani,a ne racunajuci legende o Anunakima u Vavilonu,Persiji itd.Video obavezno pogledajte i presudite sami.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija