• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

12.02.2016

12:02

(VIDEO) HOĆEMO I MI, ALI NEKA NAS POVEDU SA SOBOM Svi bi na Festival vanzemaljaca!

Zanimljivosti

(VIDEO) HOĆEMO I MI, ALI NEKA NAS POVEDU SA SOBOM Svi bi na Festival vanzemaljaca!

Podeli vest

U Kapilji del Monte trenutno se održava godišnji Festival vanzemaljaca koji je toliko popularan, da je privukao na hiljade turista. Ovo naselje u svetu je poznato po paranormalnim aktivnostima i pojavama NLO-a

Na festivalu se tako mogu videti različiti kostimi vanzemaljaca, laseri, parada Star Wars likova i učestvovati u radionicama i brojnim drugim aktivnostima koje mame ljubitelje priča o vanzemaljcima. 

Spektakl je do sada posetilo oko 30.000 turista iz SAD, Južne Amerike, Nemačke, Japana i Francuske, što je skoro dvostruko više u odnosu na ukupan broj stanovnika, kojih ima 16.000.

(FOTO) LETEĆI TANJIRI POSTOJE: CIA objavila tajna dokumenta o vanzemaljcima!

Gabrijela Amorosi, jedna od turistkinja, navodi da je putovala autobusom više od 18 sati kako bi videla Star Wars šou. Festival joj se prošle godine toliko dopao, da je odlučila da ga ponovo poseti, piše "Lonely Planet". 

Monik Raset, učiteljica joge, navodi da je do sada dolazila deset puta iz Francuske kako bi posetila ekstraterestrijalni grad ERKS, koji je zakopan ispod Kapilje del Monte. Lokalno stanovništvo smatra da su grad izgradili vanzemaljci kako bi mogli da komuniciraju sa ljudima. 

Alehandro Barbosa, lokalni ministar turizma navodi da veze između nasejla i NLO-a traju već 30 godina, otkad su na brdu uočeni masivni otisci stopala koji su sagoreli travu na zemlji. 

ALO, SVEMIR, IMA LI KOGA? Otkrivena 9. planeta u Sunčevom sistemu!

Stanovnici navode da su videli svemirski brod osvetljen fluorescentnim svetlima, a njihova svedočenja su zabeležili stručnjaci.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija