• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

22.02.2016

12:37

VEČERAS JE PUN MESEC! Iskoristite energiju i napunite buđelare!

Zanimljivosti

VEČERAS JE PUN MESEC! Iskoristite energiju i napunite buđelare!

Podeli vest

Kada je mesec pun, a večeras će se to dogoditi u 19.19, njegova energija se menja i, pod okriljem zakona privlačenja, najdragocenija je za povećanje obilja
Tanjug

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji. Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite šta tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 70 odsto vode. Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun.

NUMEROLOŠKI SAVETI ZA BOGATSTVO: Vaš bioritamski broj otkriva kako vam novac odlazi i dolazi!

Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

Ta svetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.

Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Evo kako iskoristiti tu energiju za privlačenje obilja…

Ritual sa novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu, po mogućnosti crvenu. Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava.

DINAR PADA! Za evro 123,1249!

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite. Slično ovome, kada je mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon punog meseca) gledajte u mesec i vizualizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vere, osećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatke zakona privlačenja udružene s ogromnom prirodnom energijom meseca je kombinacija koja uistinu deluje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ben

pre 8 godina

ako nebudemo radili amnogo vise sdedeli mozemo mahati sve dok je mlad ipun mesec nece nam pomoci budite sigurni

Bravoooooooooooo

pre 8 godina

Svaka cast za komentar. Citao sam pre par dana clanak u vezi posla za 3000 radnika u NS i da ce biti tesko naci toliko ljudi jer niko nece da stoji 10 sati na poslu. E pa onda lezite kod kuce i nemojte psovati Vucica. Imali smo toliko fabrika gde se radilo po smenama i prekovremeno a stajalo se pa se niko nije bunio ali to bese u vreme Tita pa se znao red. Sad je propala Viskoza koja je radila u 3 smene, 13 000 radnika, hranila celu Loznicu a sada nema ni Viskoze. Zavladao je nerad, nedisciplina i javasluk. Na zapadu se radi takodje po 10 sati pa smo svi zivi hvala Bogu. Mnogi cekaju umesto kise da im padaju evri ali taj film nece gledati :)

biljana

pre 8 godina

nije problem stajati 10sati i raditi vec je problem koliko ce se to platiti. dvadeset hiljada? nadji mi evropsku zemlju gde je plata 20000!!! evo politicarima tolika plata nek skoluju decu pa da vidim kako ce ziveti. zato stranci i otvaraju ovde firme ne zato sto nas vole nego sto tamo nece niko da radi za male pare a mi moramo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17