• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs/informer.rs

05.03.2016

14:09

ISPOVEST DEVOJKE KOJA SE ZALJUBILA NA PRVI POGLED: Nisam verovala da je moguće!

Zanimljivosti

ISPOVEST DEVOJKE KOJA SE ZALJUBILA NA PRVI POGLED: Nisam verovala da je moguće!

Podeli vest

Većina je čula za izraz "Ljubav na prvi pogled", ali malo njih je to doživelo. Priča ove devojke ubedila je mnoge da je takva ljubav moguća

Stalno sam slušala prijateljice kako pričaju o toj "ljubavi na prvi pogled". Nikad nisam verovala da tako nešto postoji. Sve dok mi se nije desila.

Govorila sam da to meni nikako ne može da se dogodi. A, onda se pojavio on. Bila sam u srećnoj vezi koja je bila pred brakom. Živela sam miran život. Posao, kafa sa drugaricama, onda odem kući, budem sa dečkom i bude mi lepo. Planirali smo budućnost.

Stižem na posao jedan dan i koleginica kaže: "Da te upoznam, ovo je naš novi kolega". Pogledamo se, pružimo ruku jedno drugom i nešto prostruji. U tom momentu uopšte nisam bila svesna šta se zapravo dogodilo. Koleginica nas je samo nemo posmatrala.

ISPOVEST ZBUNJENE DEVOJKE: S jednim sam u vezi, s drugim imam brutalno dobar seks!

Kasnije mi je rekla: "Šta se to dogodilo danas", upitala je. Rekla sam joj da ne znam o čemu priča i nastavila sa svojim životom, dok je ona samo slegla ramenima.

Dani su prolazili, mi smo počeli da se šalimo, družimo, prepucavamo... Shvatali smo se. Gledali smo se. Tenzija među nama je postajala sve jača. Sve dok se jednog dana nije desilo... Ostali smo nešto duže na poslu, i... Ljubili smo se do ujutru.

Sve je izgledao kao da tako stvarno treba da bude. Valjda je to stvar sa tom ljubavlju na prvi pogled. Ne pitaš se koliko, kad, gde, kada. Nije me bilo briga da li će dečko da sazna i da li će mi budućnost sa njim biti uništena. Kao da je nešto ušlo u mene. Koliko me je bilo sramota, bilo mi je neverovatno uzbudljivo. Oživela sam. Mnogo mi je prijao.

Dugo smo se viđali tajno. Krili smo vezu na poslu, nismo želeli niko da zna za nas. Svaki put kada bismo se videli, bila je nova avantura, novi osećaji, novo ludilo. Praktično smo se navukli jedno na drugo. Kad god bismo se pogledali, znali smo šta taj drugi misli.

ISKRENA ISPOVEST: Prevarila sam muža sa njegovim najboljim drugom, a najgore je tek usledilo!

Počelo je da prelazi u zavisnost. Nismo mogli da se odvojimo jedno od drugog, a sve govoreći sebi da to nije ništa i da se nismo zaljubili. Odavno smo pali jedno na drugo... A da to nismo ni shvatili.

Čim smo jedno drugom priznali da osećamo nešto, nastali su problemi. Šta ćemo, kako ćemo?! Ja sam raskinula sa dečkom i želela sam samo njega, ali on nije znao šta hoće. Rekao je da je želeo mene, ali, to izgleda nije bila istina.

Morali smo da prekinemo, jer ja nisam mogla više da izdržim to. Otišla sam iz firme jer mi je sve preteško padalo. Sreli smo se nekoliko puta kasnije i osećaj je bio isti. Ta energija, struja, pogledi... Ja sam se vratila dečku, govoreći sebi da je ovo bilo prolazno i da ja volim svog dečka.

Međutim, osećaj ne prolazi. Kada će, ne znam. Ljubav na prvi pogled me emotivno dokosurila.

Anketa


Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija