• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

06.03.2016

19:40

(VIDEO) SMAK SVETA NA DAN ŽENA!? Prolazak asteroida, pomračenje Sunca i supermesec sve u jednom danu

Zanimljivosti

(VIDEO) SMAK SVETA NA DAN ŽENA!? Prolazak asteroida, pomračenje Sunca i supermesec sve u jednom danu

Podeli vest

U utorak 8. marta će doći do potpunog pomračenja Sunca, supermeseca i prolaska asteroida pored Zemlje. Da li će to biti senzacionalni nebeski događaj ili će oni zajedno doneti smak sveta?

Mnogi veruju da asteroid neće promašiti našu planetu i da ga nećemo videti jer će biti zaklonjen. Dodatni strah izazivaju tvrdnje NASA-e da je nesigurna povodom orbitalnog puta asteroida.

Američka svemirska agencija je prvobitno navela da će asteroid proći 5. marta, ali je promenila datum, rekavši da će asteroid ipak proći u utorak, 8. marta.

Kao da nije dovoljno što su teoretičari zavera već uzbunili svet da će u martu 2016. godine doći do smaka sveta, datum na koji će proći asteroid će obeležiti još dva svemirska događaja – totalno pomračenje Sunca na nekim delovima planete i supermesec.

Tanjug/AP

Korisnik Jutjuba po imenu Majk Morales je objavio snimak po imenu „Armagedon 8. marta???“ u kom je upozorio da nije isključeno da će doći do smaka sveta iako NASA i mejnstrim mediji to ne žele da priznaju. On je rekao da treba da se pripremimo za sudnji dan.

On nije jedini. Ima još puno korisnika Jutjuba koji tvrde isto i koji su zabrinuti zbog nemogućnosti određivanja orbite asteroida.

Neki tvrde da neće doći do smaka sveta, ali da će doći do povećane aktivnosti plime i oseke.

NASA

Da li će ovaj astronomski trio zaista uticati na našu planetu i da li će izazvati smak sveta?

NASA tvrdi da nas asteroid neće udariti ove godine, iako postoji nešto veća šansa da će nas udariti iduće godine.

Kako je rekao profesor Gari Šogren: „Onaj ko predviđa apokalipsu će uvek imati posla“.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) NASA UPALILA ALARME: Zemlji se približava asteroid nepredvidljive orbite!

OVO JE BILO BLIZU: Pored Zemlje proleteo asteroid prečnika 500 metara!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bujan

pre 8 godina

Tu bre ova moja žena stvarno baksuz a ja mislio da nema veze što je rođena 13 i što smo se venčali 13-tog.

Peca

pre 8 godina

Nijedan prorok nije predvideo smak sveta u ovo vreme pa ni ja. Smak sveta će biti ali mnogo vekova kasnije. Ima ga snima CNN u direktnom prenosu za ostatak covecanstva na drugim planetama i galaksijama.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Није ваљда, да ће нас "Путин" - гађати Астероидима...*?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija